Αθλητισμός

Βασίλης Τοροσίδης: Μένει στον Ολυμπιακό σε νέο πόστο

Βασίλης Τοροσίδης: Μένει στον Ολυμπιακό σε νέο πόστο
Βασίλης Τοροσίδης: Ο «Τόρο» δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το μεγάλο Λιμάνι, καθώς θα συνεχίσει από νέο πόστο.

Ο πολύπειρος δεξιός μπακ έκλεισε με ιδανικό τρόπο την καριέρα του, κατακτώντας το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό χθες (12/9) βράδυ στον Βόλο. Παρά ταύτα, ο “Τόρο” δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το μεγάλο Λιμάνι, καθώς θα συνεχίσει από νέο πόστο. Συγκεκριμένα αναμένεται να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Λύγισε» στο «αντίο» του στο ποδόσφαιρο

Ο Βασίλης Τοροσίδης έπαιξε για τελευταία φορά στον τελικό ΑΕΚ – Ολυμπιακός και «έσπασε» την ώρα των δηλώσεων που έκανε για την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Πανθεσσαλικό», είχε ξεχωριστή σημασία για τον Βασίλη Τοροσίδη. Όχι μόνο γιατί έπαιξε σε ένα ακόμα σπουδαίο ματς ως αρχηγός του Ολυμπιακού, αλλά γιατί αυτό το παιχνίδι είχε αποφασίσει πως θα ήταν το τελευταίο του. Ο πολύπειρος διεθνής μπακ σταμάτησε την ενεργό δράση και θα συνεχίσει από άλλο πόστο, τονίζοντας πως την απόφαση αυτή την είχε πάρει αρκετό καιρό. Για αυτό άλλωστε και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει τη σεζόν με το νταμπλ, για να φύγει κι ο ίδιος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όλα αυτά, λοιπόν, τα παρέθεσε στις δηλώσεις του με αποτέλεσμα να «φορτιστεί» κι ο ίδιος αρκετά. Ο Τοροσίδης συγκινήθηκε τόσο που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV. Ο έμπειρος, παλαίμαχος εδώ και λίγη ώρα, άσος «έσπασε» και ολοκλήρωσε μόλις και μετά βίας τη φράση του. «Ήταν η χρονιά απίστευτη. Όχι μόνο γιατί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και κάναμε καλή πορεία στην Ευρώπη, όπου πιστεύω βάσει ποδοσφαιρικής εικόνας αποκλειστήκαμε άδικα από τη Γουλβς. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το βήμα παραπάνω για τον σύλλογο, την Ελλάδα και τους βαθμούς που χρειάζεται η χώρα μας», είπε αρχικά ο Βασίλης Τοροσίδης.

Στη συνέχεια, σχολίασε:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και ευχαριστώ τα παιδιά. Αυτό που ήθελα από την αρχή ήταν να πάρουμε τα πάντα έτσι ώστε αν αποφάσιζα να σταματήσω, να γινόταν με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι κι έγινε, κι ευχαριστώ τους πάντες. Το σταφ, τους συμπαίκτες μου που μου δώσανε την ευκαιρία να είμαι έτσι χαρούμενος σήμερα».

Όσο για την καριέρα του και την απόφαση για το τέλος, απάντησε: «Δεν είμαι ένας άνθρωπος που ενθουσιάζομαι ή απογοητεύομαι εύκολα. Η καριέρα μου δόξα τω θεώ, ήταν καλή. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, να παίξω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, να κατακτήσω τρόπαια και πιστεύω ότι αυτή η επιλογή ήταν απόλυτα σωστή». Σε αυτό το σημείο ο Βασίλης Τοροσίδης «έσπασε» και αφού με το ζόρι μάζεψε τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια του, σταμάτησε τη συνέντευξη και αποχώρησε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments