Αθλητισμός

Λύρατζης Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που τον θέλουν

Λύρατζης Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που τον θέλουν
Λύρατζης Παναθηναϊκός: Θυμίζουμε πως ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ.

Και ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ για τον Λευτέρη Λύρατζη, επικρατέστερα είναι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ενισχύει το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Sportday, παρουσιάζεται ένα παρασκήνιο σχετικά με την επιλογή του παίκτη και τα «θέλω» του Γιάννη Αλαφούζου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το γιατί επιλέχτηκε εντέλει ο Λύρατζης έχει να κάνει εν πολλοίς και με την πολιτική του κλαμπ και την απαιτούμενη ισορροπία στο ράστερ ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους που έχει ζητήσει και από τον Γιάννη Αλαφούζο να κρατηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δεν θέλει να χαθεί η στόχευση και της ανάδειξης νεαρών Ελλήνων παικτών και σε συζητήσεις που έγιναν εσωτερικά αποφασίστηκε στις θέσεις των μπακ απ επιλογών να υπάρχουν όσο το δυνατόν γίνεται Έλληνες ποδοσφαιριστές. Για αυτό έκανε πίσω ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Πορτογάλου μπακ της Μπράγκα Ντιόγο Βιάνα.

Και μπορεί στον Παναθηναϊκό όλο το βάρος να έχει πέσει στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Τρίπολη, μα ο Τσάβι Ρόκα παράλληλα συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει πως μια από τις θέσεις για τις οποίες τσεκάρει παίκτη ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Για αυτό ίσως υπάρξουν εξελίξεις με το θέμα Λύρατζη.

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως ο εν λόγω παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ και δεν αποκλείται μετά το ματς του «Δικέφαλου του Βορρά» με την Μπενφίκα να υπάρξουν νεότερα από τη στιγμή που ο παίκτης αρέσει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments