Ελλάδα

Ελληνική εταιρεία προσέφερε 80.000 ευρώ σε βουλευτή για να διαφημίσει μπισκότα

Ελληνική εταιρεία προσέφερε 80.000 ευρώ σε βουλευτή για να διαφημίσει μπισκότα
Είναι από το κόμμα της αντιπολίτευσης.

Σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προχώρησε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου σχετικά με την πολιτική και όχι μόνο, μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Open Tv και στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου. Μίλησε για τα σεξιστικά σχόλια τα οποία άκουσε από συνάδελφό της, αντίπαλης παράταξης, αλλά και για μια στιγμή όταν της είχαν προσφέρει χιλιάδες ευρώ για μια διαφήμιση.

Ο λόγος για τη Ραλλία Χρηστίδου, τη βουλευτή της περιφέρειας Β3′ του Νότιου Τομέα Αθηνών, του Σύριζα. Η κα Χρηστίδου η οποία είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο το 2004 με τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό μουσικό ριάλιτι Fame Story, στο οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση, μιλώντας στην εκπομπή του Open, αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε από τον Γρηγόρη Ψαριανό με αφορμή μια φωτογραφία και για τη αγωγή που θα του κατατεθεί από πλευρά της. Επίσης, η Ραλλία Χρηστίδου ανέφερε πως ποτέ δεν κυνήγησε τα λεφτά και πως μάλιστα, της είχαν κάνει πρόταση έναντι 80.000 ευρώ για να διαφημίσει μπισκότα, την οποία είχε αρνηθεί!

 

Η Ραλλία Χρηστίδου είναι υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ από το 2004 και μέλος της Οργάνωσης Μελών Σύριζα και μέλος του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής από το 2011. Επιθυμώντας να δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποψήφια στη λίστα της Β’ Αθηνών στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 σε μη εκλόγιμη θέση, στη θέση 22 επί συνόλω 48.Είναι μέλος του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών Ε.Ν.Α.. Τον Μάρτιο του 2019 ανακοίνωσε την υποψήφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών. Μετά την εκλογή της δήλωσε πως σταματά το τραγούδι, προκειμένου να αφοσιωθεί στην πολιτική.Στις 18 Ιουλίου 2019 εξελέγη γραμματέας της Βουλής λαμβάνοντας 282 ψήφους.

Γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1979 και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ο πατέρας της κατάγεται από την Ξάνθη και η μητέρα της από την Κοκκινιά του Πειραιά. Και οι δύο, μικρασιατικής καταγωγής. Ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας σε ηλικία 6 ετών στο Εθνικό Ωδείο (Ιστορία της Μουσικής, Μορφολογία της Μουσικής, Θεωρία, Αρμονία, Πιάνο), από όπου αποφοίτησε στα 22 της χρόνια με βαθμό πτυχίου άριστα παμψηφεί, ενώ συνέχισε σπουδές στα ανώτερα θεωρητικά. Επίσης, αποφοίτησε από το Αρσάκειο-Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης.

Πτυχιούχος φοροτεχνικός μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημόσιου ΙΕΚ. Έχει σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση στη σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. Έχει κάνει σπουδές φωνητικής, κινησιολογίας και υποκριτικής στο Vocal Studio με την Αρετή Τοπουζίδη, καθώς και σπουδές μουσικής παραγωγής και ηχοληψίας. Επίσης, εργαζόταν από την ηλικία των 18 ετών στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments