Ελλάδα

Συναυλία Θεοδωρίδου Κατράκειο: Σάλος από τις εικόνες συνωστισμού [pics+vid]

Συναυλία Θεοδωρίδου Κατράκειο: Σάλος από τις εικόνες συνωστισμού [pics+vid]
Συναυλία Θεοδωρίδου Κατράκειο: Όσοι έσπευσαν να ακούσουν τη γνωστή τραγουδίστρια, ήταν ο ένας πάνω στον άλλον.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου η οποία εμφανίστηκε στο Κατράκειο Θέατρο το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε φανεί πολύ ενθουσιασμένη με το εν λόγω event, όπως είχε φανεί και σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram, καθώς σύμφωνα με ό,τι έχει επαναλάβει και προτάξει πολλάκις, ο καλλιτεχνικός κόσμος χρειάζεται μια ώθηση καθώς στηρίζεται κυρίως στην επαφή του με τους πολίτες.

Όμως, το όνομά της βρέθηκε στη… δίνη του κορωνοϊού για ακόμα μια φορά (η προηγούμενη φορά- και πιο έντονη- ήταν το καλοκαίρι με τα δημοσιεύματα για πάρτι της κόρης της αν και είχε κολλήσει τον ιό). Όπως είναι αναμενόμενο, έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social media από τη συναυλία που έδωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο κατάμεστο Κατράκειο, εν μέσω κορωνοϊού και ενώ τα ημερήσια κρούσματα στην Αττική παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νίκαια σ´ευχαριστώ..είσαι έρωτας..είσαι μήνυμα @natasatheodoridoufanclub @spyros_potamopoulos @vangelisliontas @galaxiaslive @stelios_douras @megatvcom @in.gr_ @rythmos949fm #natasatheodoridou #natasara #katrakeio 🎤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) στις

Το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό δεν θυμίζει σε τίποτα ότι η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με έναν φονικό ιό, καθώς όσοι έσπευσαν να ακούσουν τη γνωστή τραγουδίστρια είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Αποστάσεις μηδέν, και για μάσκες ούτε λόγος συνθέτοντας μια εικόνα «πατείς με πατώ σε» στο Κατράκειο εν μέσω έξαρσης των κρουσμάτων. Και για αυτό οι εικόνες από τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο προκαλούν, αν μη τι άλλο, πανικό ενώ προβληματίζουν πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) στις

Πρόκειται για εικόνες που απεικονίζουν την ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο, ενώ είναι περίεργο πώς επετράπη από τις αρμόδιες τοπικές αρχές η διεξαγωγή της συναυλίας υπό αυτές τις συνθήκες. Την ίδια ώρα που άλλοι κλάδοι αργοπεθαίνουν λόγω των αυστηρών μέτρων, τα οποία έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας, κάποιοι φαίνεται ότι βρίσκουν «παραθυράκια».

Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια έκανε και σχετικά stories στο Instagram εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της σε όσους πήγαν να τη δουν:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments