Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Η αναπάντεχη σέλφι με πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες

Ιωάννα Τούνη: Η αναπάντεχη σέλφι με πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες
Ιωάννα Τούνη: «Γίνονται και τέτοιες συναντήσεις κορυφής. Σχολιάστε ελεύθερα», έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram.

Με έναν ηθοποιό από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη.

Λίγες ημέρες πριν οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέψουν με νέα επεισόδια και καταιγιστικές εξελίξεις, ο «Προύσαλης» της σειράς… άναψε φωτιές με τη σέλφι που ανέβασε στο επίσημο και προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Έτσι αποκαλύφθηκε πως ο Γιώργος Σουξές συνάντησε την Ιωάννα Τούνη και έβγαλαν μαζί μία φωτογραφία στην οποία ο ηθοποιός ποζάρει με… ύφος.

«Γίνονται και τέτοιες συναντήσεις κορυφής. Σχολιάστε ελεύθερα», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα. Και εννοείται πως διαδικτυακοί του φίλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αφήσουν το σχόλιό τους κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Πάντως, δεν έγινε αναφορά στον λόγο που οι δύο τους συναντήθηκαν αν και τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη ήταν στην Αθήνα. Όπως λοιπόν, αποκάλυψε η ίδια η influencer μέσω του προσωπικού και επίσημου προφίλ της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα είναι από τους πρώτους καλεσμένους του δημοφιλούς παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show», με την ίδια να έχει βρεθεί ξανά στο πλατό της εκπομπής. Οπότε μπορεί να υπήρξε κάποια συνάντηση στους διαδρόμους του μεγάλου καναλιού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η κούκλα Θεσσαλονικιά ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» στις αρχές του 2020 όταν και αποκάλυψε πως φίλη της μητέρας της, είπε πως πληρώνεται για να επιδοθεί σε ερωτικές πράξεις. «Το χειρότερο σχόλιο που έχω ακούσει είναι ότι φίλη της μαμάς μου της είπε, Τάνια να ξέρεις η κόρη σου πληρώνεται. Το άκουσε κάπου. Ήταν πάρα πολύ άσχημο. Το άκουσε κάπου και της είπε χωρίς καμία απόδειξη πως κάνω κάτι τέτοιο. Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται… Μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα. Μερικές φορές νιώθω την ανάγκη να βγω και να απαντήσω. Δεν πήγα να πιάσω τη φίλη της μαμάς μου. Θα έπρεπε να το πει πρώτα σε εμένα και όχι στη μητέρα μου, αλλά δεν λειτουργεί έτσι ο κόσμος. Μένω ακόμα με τη μαμά μου και ξέρει τι παιδί έχει μέσα στο σπίτι της», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments