Αθλητισμός

Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Η Μπεϊτάρ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ένωση

Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Η Μπεϊτάρ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ένωση
Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Θετική ήταν η εξέλιξη της υπόθεσης του άσου από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο για την Ένωση.

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε τα καλά νέα για τους φίλους της ΑΕΚ. Ο Λιβάι Γκαρσία θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, όπως και ο παίκτης με την Ένωση.

Ο παίκτης από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, που αποτελούσε διακαή πόθο του Μάσιμο Καρέρα, δήλωσε: «Ευχαριστώ τη Μπεϊτάρ που αποδέχτηκε το αίτημά του να ανέβω επαγγελματικά και οικονομικά». Η ισραηλινή ομάδα απέστειλε υπογεγραμμένη τη συμφωνία με την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (14/9) και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ προσπαθεί να οργανώσει το ταξίδι του παίκτη προς την Ελλάδα για αύριο Τρίτη 15/9.

Δείτε την ανακοίνωση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Twitter

Σε σχέση με τα νούμερα της συμφωνίας, ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και τον παίκτη, ο δημοσιογράφος Αντώνης Οικονομίδης με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Ο Γκαρσία έρχεται για να υπογράψει 5ετες, έναντι 2,35Μ συνολικά. (Btw, μετά την απόφαση του παίκτη, ο Ολυμπιακός έκανε νέα καλύτερη πρόταση: 2,6Μ fix+400k μπόνους σε Μπεϊτάρ. 4ετες σε παίκτη, 2Μ συνολικά. Προφανώς, δεν άλλαξε τπτ)». Δείτε την ανάρτηση που επισημαίνει αυτό που δήλωσε και ο παίκτης, ότι δηλαδή διάλεξε την ομάδα της ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του:

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Λιβάι Γκαρσία είχε 33 συμμετοχές με έξι γκολ και τρεις ασίστ. Ο 22χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, και το 2015 ήρθε στην Ευρώπη. Αρχικά, πήγε στην Άλκμααρ και από εκεί στην Εξέλσιορ. Ακολούθησε το Ισραήλ, όπου πήγε για να παίξει στην Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα και πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπεϊτάρ με την οποία είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια (πριν αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ η ομάδα και ο ίδιος). Τέλος, ο 22χρονος έχει ήδη 27 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Δείτε τον Γκαρσία εν δράσει

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments