Αθλητισμός

Λιβάι Γκαρσία Ολυμπιακός: “Τον έκοψε ο Μαρτίνς”

Λιβάι Γκαρσία Ολυμπιακός: “Τον έκοψε ο Μαρτίνς”
Λιβάι Γκαρσία Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτνίς φέρεται να "έκοψε" τον νεαρό εξτρέμ που καταλήγει στην ΑΕΚ.

Τον τελευταίο καιρό εκτός από τον τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έδωσαν άλλη μια μάχη. Αυτή είχε να κάνει με την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν αυτοί που έδειξαν πρώτοι ενδιαφέρον και στη συνέχει προέκυψε το ενδιαφέρων των πρωταθλητών. Μάλιστα πριν από τον τελικό υπήρχε η αίσθηση ότι ο παίκτης είναι πιο κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το απόγευμα της Κυριακής το “ερυθρόλευκο” ρεπορτάζ έβγαζε προς τα έξω ότι μένουν μόνο οι λεπτομέρειες.

Ωστόσο υπήρξε μια ανατροπή στην υπόθεση καθώς η ΑΕΚ επανήλθε με νέα πρόταση που ήταν στις απαιτήσεις της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Παρά λοιπόν τα δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεν ήταν ποτέ στην κορυφή της λίστας του και τελικά “κόπηκε” από τον Πέδρο Μαρτίνς που φέρεται να έχει ζητήσει έναν ακραίο επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γκαρσία αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Φουλάρει για άλλο εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται υπό άκρα μυστικότητα για τον εξτρέμ. Σήμερα το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ο παίκτης μέσα στην εβδομάδα και να δηλωθεί, παράλληλα, στη λίστα της UEFA για τα πλέι οφ του Champions League με Ομόνοια ή Ερυθρό Αστέρα.

Στο προσκήνιο βρίσκεται πάντα η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες για τον οποίο φαίνεται πως θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός τελικά να κινηθεί για παίκτη-έκπληξη για να μπορέσει να καλύψει το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ του. Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση. Μάλιστα ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρξε συμφωνία, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, επανέρχεται στην «ερυθρόλευκα» επικαιρότητα το όνομα του Ματέο Γκαρσία, όμως φαίνεται πως δεν ταιριάζει στα «θέλω» του Μαρτίνς που θέλει οπωσδήποτε έναν παίκτη με τα προσόντα που είχε ο Ντανιέλε Ποντένσε που αποχώρησε τον Ιανουάριο για την Γουλβς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments