Αθλητισμός

Καμαρά Ολυμπιακός: 20 εκατομμύρια ζητούν οι Πειραιώτες – Ενδιαφέρεται η Φιορεντίνα

Καμαρά Ολυμπιακός: 20 εκατομμύρια ζητούν οι Πειραιώτες – Ενδιαφέρεται η Φιορεντίνα
Καμαρά Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι απέρριψαν προσφορά που έφτανε τα 10 εκατομμύρια ευρώ αφού ζητούν τα διπλά για τον παίκτη.

Πρόταση 10 εκατομμυρίων από ιταλική ομάδα φαίνεται πως απέρριψε ο Ολυμπιακός. Τη συγκεκριμένη πληροφορία μετέδωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του Sport FM αφού ανέφερε ότι υπήρξε πρόταση από την Ιταλία, αλλά οι Πειραιώτες δεν τη δέχτηκαν.

Σήμερα, η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δεν ρίχνει τις αξιώσεις τους, καθώς θέλει να πάρει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς μέσου από τη Γουϊνέα. Την ίδια πληροφορία επιβεβαιώνει και το sport24.gr που αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον δυναμικό μέσο του Ολυμπιακού είναι η Φιορεντίνα.

Ο μέσος από τη Γουινέα ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, μετρώντας επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά, με τις απαιτήσεις των Πειραιωτών για τον 23χρονο χαφ να μην πέφτουν από τα 20.000.000 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η συμφωνία να κλείσει σε ένα ποσό κοντά στα χρήματα που έδωσε η Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα.

Συνεχίζει να ψάχνει την επιστροφή του ο Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι παραμένει ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά και συνεχίζει να ψάχνει την επιστροφή του στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό. Ο Ελβετός πρώην μέσος των «ερυθρόλευκων» δεν έχει ομάδα αφού έμεινε ελεύθερος από την ελβετική Σιον, όπου αγωνιζόταν τη σεζόν 2019-20.

Για την περίπτωση Κασάμι έγραψε και η αθλητική εφημερίδα Sportday, η οποία «εμπλέκει» και τον Καφού, αν και αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αθλητική εφημερίδα, συγκεκριμένα, γράφει: «Την ίδια στιγμή που το μέλλον του Καφού μοιάζει αβέβαιο, από Ελβετία χθες διάφορες πηγές επέμεναν ότι ο Παϊτίμ Κασάμι εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει δίοδο επιστροφής στου Ρέντη και τον Ολυμπιακό. Ο Ελβετός το έχει προσπαθήσει πολλάκις τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και φέρεται να το προσπαθεί και αυτή τη φορά».

Το gazzetta.gr, πριν από μερικές μέρες, ανέφερε ότι ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό. Ο Παϊτίμ Κασάμι προέρχεται από την καλύτερη – ίσως – σεζόν της καριέρας του, αποτελώντας τον ηγέτη της ελβετικής ομάδας. Μάλιστα, ήταν μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του ελβετικού πρωταθλήματος πετυχαίνοντας σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις 15 γκολ, αλλά και 4 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments