Αθλητισμός

Μαυροκουκουλάκης Τρίπολη: Η ατάκα που έμεινε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ

Μαυροκουκουλάκης Τρίπολη: Η ατάκα που έμεινε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ
Μαυροκουκουλάκης Τρίπολη: Ο πολύπειρος παράγοντας του Παναθηναϊκού «έριξε» μια ατάκα που έμεινε στο ματς των «πράσινων» με τον Αστέρα.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είναι από τους ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική του ιστορία στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις τον σύλλογο σε βάθος τεσσάρων δεκαετιών. Αρχής γενομένης από τη θέση του εφόρου, σε αυτή του γενικού αρχηγού, του υπευθύνου διεθνών σχέσεων, του μέλους του διοικητικού συμβουλίου, του αντιπροέδρου και βέβαια της θέσης που καλύπτει σήμερα, όπως γράφει το επίσημο σάιτ του «τριφυλλιού».

Ο έμπειρος παράγοντας έκανε αισθητή και την παρουσία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο κ. Μαυροκουκουλάκης κάθισε στα επίσημα του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ακριβώς πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η ησυχία που επικρατούσε στο γήπεδο λόγω της απουσίας κόσμου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, βοήθησε ώστε οι ατάκες του Μάνου Μαυροκουκουλάκη να ακουστούν και από την τηλεοπτική μετάδοση και μια από αυτές… έγραψε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ακούγοντας τον Ντάνι Πογιάτος να δίνει συνεχώς οδηγίες κυρίως στα ισπανικά και… λίγο στα αγγλικά, δεν άντεξε και σχολίασε: «Βρε παιδιά, θα μιλήσει κάποιος ελληνικά σε αυτή την ομάδα;». Ο Παναθηναϊκός είχε χρησιμοποιήσει στην ήττα με 1-0 από τον Αστέρα τους εξής παίκτες:

Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (86′ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (70′ Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ, Σερπέζης (60′ Μπουζούκης), Καρλίτος, Σαβιέρ (70′ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα.

Μπορεί ο Πογιάτος, προφανώς λόγω γλώσσας, να έδινε τις οδηγίες στα ισπανικά και στα αγγλικά, αλλά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Παναθηναϊκό ότι δεν έχει ελληνικό χρώμα στην ενδεκάδα του.

Εν τω μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό ότι η Καϊσέρισπορ ανακοίνωσε τον Δημήτρη Κολοβέτσιο που αποχαιρέτησε την ομάδα. Ο παίκτης αποχαιρέτησε μέσα από τα social media τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι το «τριφύλλι» αποτέλεσε σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα ευχαριστώντας τη διοίκηση και τα μέλη της ομάδας.

«Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου. Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα. Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό. Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους,τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή. Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

Το αντίο του Παναθηναϊκού στον παίκτη που το μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments