Αθλητισμός

Ολυμπιακός νέα φανέλα: Αυτή είναι η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση

Ολυμπιακός νέα φανέλα: Αυτή είναι η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση
Ολυμπιακός νέα φανέλα: Αυτή είναι η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση.

Την πρώτη του εμφάνιση για τη σεζόν 2020-21 παρουσίασε ο Ολυμπιακός. Η νέα φανέλα έχει έντονο κόκκινο χρώμα στα μανίκια και στο μεγαλύτερο μέρος της φανέλας, με λευκές οριζόντιες και κάθετες ρίγες. Η παρουσίαση έγινε στα social media και και το σύνθημα ήταν «Ready for Greatness».

«Ό, τι ονειρευτείς, μπορείς να το κατακτήσεις. Και οι παίκτες του Θρύλου είναι έτοιμοι να κατακτήσουν κι άλλα αστέρια!», αναφέρεται στην ανάρτηση του Ολυμπιακού στο Twitter. Δείτε τη νέα φανέλα:

Όπως βλέπετε, η καμπάνια έχει ως πρωταγωνιστές τους Κώστα Φορτούνη, Γιώργο Μασούρα, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά. Να θυμίσουμε ότι χθες η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής (29/6/1990) είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ έχει αγωνιστεί στο γαλλικό, το ρωσικό, το ιταλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεν (2009-2013), της Ρούμπιν Καζάν (2013-2014, 2016-2018), της Ίντερ (2014-2015), της Σάντερλαντ (2015-2016) και της Σεντ Ετιέν (2018-2020).

Απέρριψε πρόταση για τον Καμαρά

Πρόταση 10 εκατομμυρίων από ιταλική ομάδα φαίνεται πως απέρριψε ο Ολυμπιακός. Τη συγκεκριμένη πληροφορία μετέδωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του Sport FM αφού ανέφερε ότι υπήρξε πρόταση από την Ιταλία, αλλά οι Πειραιώτες δεν τη δέχτηκαν.

Σήμερα, η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» γράφει ότι ο Ολυμπιακός δεν ρίχνει τις αξιώσεις του, καθώς θέλει να πάρει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς μέσου από τη Γουϊνέα. Την ίδια πληροφορία επιβεβαιώνει και το sport24.gr, το οποίο αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον δυναμικό μέσο του Ολυμπιακού είναι η Φιορεντίνα.

Ο Καμαρά ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, με επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή του, αλλά θέλει να αποζημιωθεί τουλάχιστον με ένα ποσό, όπως αυτό που πήρε από τη Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments