Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Αστέρας: Τι σκέφτεται ο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες

Ολυμπιακός – Αστέρας: Τι σκέφτεται ο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες
Ολυμπιακός - Αστέρας: Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα του στο ματς με τους Αρκάδες.

Δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική της Super League την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου. Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Χοσέ Χολέμπας στο αρχικό σχήμα αφού μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος έπαιξε εκεί στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, δεν έχει άλλο αριστερό μπακ.

Αυτό επισημαίνει και το ρεπορτάζ του «Φωτός» που σχολιάζει ακόμα ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά. «Σήμερα θα κάνει τις καθοριστικές του δοκιμές για την ενδεκάδα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πέδρο Μαρτίνς. Υπάρχει η αίσθηση ότι δεν θα έχει τρομερές αλλαγές η ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που έπαιξε στον τελικό με την ΑΕΚ. Σίγουρα πάντως μία θα είναι ο Χολέμπας στο αρχικό σχήμα, αφού δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος αριστερός μπακ για τον Ολυμπιακό. Το σημαντικό επίσης για την ομάδα του Πειραιά είναι πως ο Σισέ με τον Μπα θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Σεμέδο είναι φευγάτος και οι δύο Σενεγαλέζοι αναμένεται να παίξουν από την αρχή και σε αυτήν την αναμέτρηση», γράφει η γνωστή αθλητική εφημερίδα.

Διαιτητής στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League ανακοινώθηκε ότι είναι ο Κουτσιαύτης (Άρτας), βοηθοί του θα είναι οι Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος διαιτητής ο Κουκούλας (Λέσβου) και διαιτητές VAR οιΚουμπαράκης (Κυκλάδες), Νικολακάκης (Ηρακλείου).

Λίγο νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έμαθε ότι αντίπαλός του στα play off του Champions League θα είναι η Ομόνοια αφού απέκλεισε στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα (4-2, 1-1 ο κανονικός αγώνας). Οι Κύπριοι «κλείδωσαν» θέση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Europa League) και θα διεκδικήσουν στα play off κόντρα στον Ολυμπιακό τη συμμετοχή τους στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η βραδιά ήταν απίστευτη για το «τριφύλλι» που είχε ήρωα τον Φαμπιάνο, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να έρθει αυτή η σπουδαία πρόκριση.

Δείτε τις φάσεις από το ματς της Ομόνοιας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments