Αθλητισμός

Πιάτσα ΠΑΟΚ: Δεν αποκλείεται να επανέλθει για τον Κροάτη ο «Δικέφαλος»

Πιάτσα ΠΑΟΚ: Δεν αποκλείεται να επανέλθει για τον Κροάτη ο «Δικέφαλος»
Πιάτσα ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με δημοσίευμα, η έλευση του Ζίβκοβιτς δεν αποκλείσει τη μετακίνηση του Κροάτη στον «Δικέφαλο»«

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ για τον ΠΑΟΚ αφού κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του Μπενφίκα και να διπλασιάσει τα τέρματα του «Δικέφαλου» στη χθεσινή μεγάλη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, η έλευση του Ζίβκοβιτς στη Θεσσαλονίκη δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει άλλο εξτρέμ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναλύει γιατί. «Παρά την προσθήκη του Ζίβκοβιτς, ο Φερέιρα θέλει και άλλον παίκτη διότι έδειξε ότι δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τον Ζαμπά. Αν και κόντρα στην Μπεσίκτας έβαλε τον Λέο, από κει και πέρα το πρόβλημα γίνεται ορατό. Ουσιαστικά ο Αμπελ θέλει ν΄αλλάξει όλη την επιθετική γραμμή της προηγούμενης σεζόν. Ο Λημνιός πωλήθηκε, ο Ζαμπά έμεινε στα… πιτς, ο Μπίσεσβαρ έπαιξε μέχρι και μπακ-χαφ. Γι΄αυτό σας λέω να μην ξεγράφετε τον Πιάτσα. Ο Ρέμπε τον εκτιμάει παρά το γεγονός ότι και στη Σάλκε ο Κροάτης κινήθηκε σε ρηχά νερά», τονίζει η Sportday.

Θυμίζουμε ότι ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στη Γιούβε για τον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, είχε δημοσιεύσει στην προσωπική του ιστοσελίδα την είδηση που αφορά τον ΠΑΟΚ.

Το επίμαχο δημοσίευμα

svg%3E

Ο Ιταλός δημοσιογράφος έγραψε ότι για τον Κροάτη εξτρέμ της , Μάρκο Πιάτσα, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Άντερλεχτ (4 συμμετοχές, 1 γκολ) ξεπερνώντας σταδιακά τη ρήξη χιαστού που υπέστη πρόπερσι, ενδιαφέρονται η Βερόνα, η Τζένοα και η Πάρμα, αλλά μέχρι τώρα μόνο μια ομάδα έχει καταθέσει πρόταση, και αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο, η πρόταση του «Δικέφαλου» κατατέθηκε «πρόσφατα», τις προηγούμενες ημέρες δηλαδή.

Η πρόκριση έφερε και χρηματικά κέρδη

Πέρα από τα αγωνιστικά κέρδη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει καταφέρει ήδη να βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του από τις προκρίσεις επί της Μπεσίκτας και χθες της Μπενφίκα. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη ένα κέρδος κοντά στα 7 με 8 εκατ. ευρώ, καθώς έχει εξασφαλιστεί ήδη η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League. Με τη χθεσινή – σπουδαία νίκη κόντρα στους «αετούς», ο ΠΑΟΚ έβαλε άλλα 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του.

Αν όμως η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα κάμψει την αντίσταση της Κράσνονταρ, θα πάρει συνολικά 20 με 25 εκατ. ευρώ (ανάλογα με το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με Ομόνοια – Ερυθρό Αστέρα) με την ιστορική είσοδό του στους ομίλους του Champions League, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα ποτέ στην ιστορία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments