Αθλητισμός

Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Θετικός ο Μαροκινός ο εξτρέμ

Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Θετικός ο Μαροκινός ο εξτρέμ
Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Ο έμπειρος εξτρέμ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για τους πρωταθλητές.

Μετά την απόκτηση των Πέπε και Εμβιλά ο Ολυμπιακός έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό της θέσεις στο χώρο του κέντρου. Βέβαια υπάρχει πάντα σοβαρό ενδεχόμενο να πουληθεί ο Μαντί Καμαρά οπότε τότε θα αποκτηθεί ένας επιπλέον παίκτης. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται προκειμένου να ενισχυθούν και σε άλλες θέσεις που υπάρχει ανάγκη. Μια από αυτές είναι η θέση του αριστερού μπακ καθώς η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς είναι να έρθει άλλος ένας παίκτης για να πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας.

Επιπλέον ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έρθει στην ομάδα και ένας εξτρέμ. Θυμίζουμε ότι μετά την πώληση του Ντανιέλε Ποντένσε στην Γουλβς το κενό του δεν έχει καλυφθεί. Οι “ευρθόλευκοι” μπορεί να απέκτησαν τον Εμρέ Μορ, αλλά ο Τούρκος δεν έπεισε με την παρουσία του και ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνει ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μπουφάλ που αγωνίζεται με τα χρώματα της Σαουθάμπτον.

Δεν λέει όχι στον Ολυμπιακό ο Μαροκινός

Ο Σοφιάν Μπουφάλ είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ. Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, ο μάνατζερ του Γιάν Εμβιλά έριξε στο τραπέζι την περίπτωση του Μαροκινού άσου κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τον Γάλλο χαφ. Μάλιστα, ο 26χρονος ακραίος φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον συμπατριώτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που του μετέφερε το κλίμα στη χώρα και φυσικά στην ομάδα.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να τα βρουν οι Πειραιώτες με τη Σαουθάμπτον για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Ενδιαφέρον για τον παίκτη είχαν εκδηλώσει η Τραμπζονσπόρ και η Μπέτις, όμως οι Τούρκοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσουν σε μία τέτοια προσθήκη και οι Ανδαλουσιάνοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών.

Η αγγλική ομάδα δεν «πέφτει» κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν περίπου τα μισά για την απόκτησή του. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις, αν και υπάρχει αυτή η απόσταση στο οικονομικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments