Lifestyle

Όλγα Φαρμάκη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Πώς το ανακοίνωσε

Όλγα Φαρμάκη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Πώς το ανακοίνωσε
Όλγα Φαρμάκη: Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της διανύει το μοντέλο και επιχειρηματίας.

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Όλγα Φαρμάκη η οποία φαίνεται πως είναι σούπερ ευτυχισμένη.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη blogger, μοντέλο και επιχειρηματία που αποκάλυψε την είδηση στους followers της, αναρτώντας μια τρυφερή φωτογραφία στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η Όλγα Φαρμάκη δημοσίευσε λοιπόν, μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της, να κρατά το υπερηχογράφημα και να προεκτείνει το χέρι της προς τον φωτογραφικό φακό.

Δείτε την ανάρτησή της:

«Parents to be. Nα σε χαιρόμαστε αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα του ποστ, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος είναι μαζί εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, με το ζευγάρι να προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Για αυτό και αποφεύγει να δίνει το παρών σε κοσμικά μέρη.

Η Όλγα γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1985. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Άρτα για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Γεωπονίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, ενώ υπήρξε μέλος στην ομάδα freestyle χορού του Νίκου Βουρλιώτη. Από το 2005 ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, ενώ το 2006 έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate of the year» στο STAR, όπου έφτασε μέχρι την τελική εξάδα του διαγωνισμού.

Αμέσως μετά το διαγωνισμό Playmate, επιλέχθηκε για τη θέση της συμπαρουσιάστριας του Ανδρέα Μικρούτσικου στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ALPHA «Το πιο μεγάλο παζάρι» τη σεζόν 2006 – 2007. Την ίδια σεζόν ήταν και συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασίαδη στην εκπομπή «Όλα» στον ANT1, όπου παρέμεινε για τρεις τηλεοπτικές σεζόν μέχρι το 2009. Μετά από αρκετές σεζόν αποχής από την τηλεόραση, επανήλθε την σεζόν 2015 – 2016 μέσω της πρωινής εκπομπής «Happy Day» στον ALPHA, όπου μαζί με την αδελφή της, Γωγώ, παρουσίαζε τη στήλη της μόδας.

Τον Ιανουάριο του 2018, αποδέχτηκε την πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για να συμμετάσχει στο ελληνικό reality επιβίωσης Survivor. Ύστερα από τρεις μήνες στο παιχνίδι αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, στα τέλη Απριλίου του 2018, κατακτώντας την 18η θέση. Ως μοντέλο, έχει κοσμήσει με την παρουσία της αρκετά εξώφυλλα σε περιοδικά, όπως το «Shape» ενώ έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά διαφημιστικά μεγάλων εταιρειών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments