Αθλητισμός

Σάκχοφ ΑΕΚ: Ήθελε να φύγει από την Ιταλία – Είχε απευθυνθεί και στον ΠΑΟΚ

Σάκχοφ ΑΕΚ: Ήθελε να φύγει από την Ιταλία – Είχε απευθυνθεί και στον ΠΑΟΚ
Σάκχοφ ΑΕΚ: Ο Ουκρανός μέσος ήθελε να αποχωρήσει από τη Λέτσε και φαίνεται ότι είχε «ψάξει» την επιστροφή στον ΠΑΟΚ.

Ο Εβγκέν Σάκχοφ αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει με την ΑΕΚ. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ήθελε να αποχωρήσει από τη Λέτσε και την Ιταλία. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Livesport αυτό δεν ισχύει μόνο τώρα, αλλά εδώ και καιρό. Η αθλητική εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά: «Ψαχνόταν εδώ και καιρό να φύγει από την Ιταλία ο Σάκχοφ. Μάλιστα είχε χτυπήσει την πόρτα και του ΠΑΟΚ».

Θυμίζουμε ότι ο Σάκχοφ είχε πάει στη Λέτσε το καλοκαίρι του 2019. Στην ιταλική ομάδα αγωνίστηκε 24 φορές, πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε 3 ασίστ. Ο 29χρονος Ουκρανός μέσος έφτασε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα για την αποδέσμευσή του και πλέον αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Σάκχοφ έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την Ένωση, με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ. Με τη μεταγραφή του Σάκχοφ η ΑΕΚ προσθέτει τον χαφ με τα χαρακτηριστικά που έψαχνε στον χώρο του κέντρου, θέλοντας έναν μέσο ψηλό, με δύναμη στο παιχνίδι του που μπορεί να βοηθήσει τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γκαρσία ως παίκτη της ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Η κάμερα του ΑΕΚ TV ακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τον διεθνή άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, από το ξενοδοχείο μέχρι το ΟΑΚΑ, όπου ξεναγήθηκε για πρώτη φορά και από τις εργομετρικές εξετάσεις έως τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, τόνισε: «Αρχικά είναι μεγάλη απόλαυση το να βρίσκομαι εδώ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ο βασικός λόγος είναι ότι ένιωσα μια σπουδαία σύνδεσή, το αίσθημα ότι με θέλουν, ενώ και οικογένειά μου ήταν θετική, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή.

Αισθάνομαι πραγματικά καλά. Είμαι ενθουσιασμένος για να δείξω τι μπορώ να κάνω και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Η πρώτη πληροφορία που είχα για την ΑΕΚ ήταν ότι έχει σπουδαία ιστορία και τρελούς οπαδούς! Και αυτό είναι κάτι που κάθε παίκτης θέλει. Ελπίζω να μάθω περισσότερα το συντομότερο δυνατό. Ο πρώτος μου στόχος, φυσικά, είναι να κάνω το ντεμπούτο μου. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στο… γήπεδο. Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές εδώ και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα μια θερμή υποδοχή και όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω εδώ τώρα και ελπίζω να ξεκινήσω το συντομότερο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments