Lifestyle

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε πλαστική και αποκάλυψε το σημείο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε πλαστική και αποκάλυψε το σημείο
Η παρουσιάστρια μίλησε σε πρωινή εκπομπή για το θέμα αυτό.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Στη φωλιά των Κου -Κου” στο Star. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, γιατί αποχώρησε από την εκπομπή, “Καλύτερα δεν γίνεται”, αν μιλάει με τη Ναταλία Γερμανού και φυσικά αναφέρθηκε στην αισθητική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Όπως ανάφερε on camera έκανε αισθητική επέμβαση στο στήθος της. Μάλιστα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου πριν από ένα χρόνο. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω κάνει αισθητική επέμβαση. Έχω φτιάξει το στήθος μου πριν από ένα χρόνο. Εντάξει δεν βγάζει και μάτι ρε παιδιά»!

 

Η Ευρυδίκη έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση άλλα έχει ασχοληθεί και με τον στίβο. Κάτι που αγαπά πολύ είναι η μαγειρική άλλα και τα social media. Ο λόγος που είχε βρεθεί στο Survivor είναι επειδή είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων και το θεώρησε ως μια τρελή εμπειρία και που ήθελε να δοκιμάσει τα όρια της. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε το 2005 ως ραδιοφωνική παραγωγός από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Έχει την “Rad Polewear” που είναι εταιρία με αθλητικά ρούχα. Τα ρούχα τα σχεδιάζει η ίδια και έμπνευσή της γι’ αυτό είναι το pole dance.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor 1 του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Εκτός από την κολύμβηση και το στίχο με τα οποία έχει ασχοληθεί, της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και την αφήνει να εκφραστεί ελεύθερα. Η δημοσιογράφος αγαπάει τα ταξίδια, τη μαγειρική και είναι σπιτόγατος.

Η Ευρυδίκη ακόμη και το pole dancing, στο οποίο είναι εξαιρετική, το έβλεπε ως γυμναστική και όχι ως αισθησιακό χορό για να ξεσηκώνει τα ανδρικά πλήθη.  Το έχει πει πολλές φορές: «Το pole dancing το έκραζα και το ξεκίνησα καθαρά για γυμναστική. Τελικά αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και ευχαριστώ την κολλητή μου που με μύησε. Νομίζω ότι είναι ένας χορός που σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα, είτε σέξι είτε αθλητικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments