Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Φουλάρει για στόπερ – Τόμοβιτς και Σιμούνοβιτς στο προσκήνιο

ΑΕΚ μεταγραφές: Φουλάρει για στόπερ – Τόμοβιτς και Σιμούνοβιτς στο προσκήνιο
ΑΕΚ μεταγραφές: Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για το κέντρο της άμυνας.

Ο τελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό φανέρωσε σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε κάποιες κινήσεις που θα δώσουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ. Η αρχή έγινε με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο νεαρός εξτρέμ έχει ήδη ανακοινωθεί από την Ένωση και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα “κιτρινόμαυρα”. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά στην ιστορία του συλλόγου.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει άλλη μια προσθήκη, αυτή τη φορά στο χώρο του κέντρου. Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό το ενδιαφέρον για τον Σακχόφ που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Λέτσε, αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του. Ο επόμενος στόχος είναι η απόκτηση ενός ακόμη στόπερ.

Τόμοβιτς και Σιμούνοβιτς οι υποψήφιοι

Για μεγάλο χρονικό διάστημα το θέμα του στόπερ είχε υποχωρήσει στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ, αλλά πλέον είναι προτεραιότητα. Στα Σπάτα περίμεναν για αρκετό καιρό τον Όκγνιεν Βράνιες, αλλά ο Βόσνιος δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την ελευθερία του. Αντίθετα άρχισε να παίζει στην Άντερλεχτ και αυτή τη στιγμή η επιστροφή του μοιάζει αρκετά δύσκολη. Αυτό οδηγεί τους “κιτρινόμαυρους” να κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με την «SportDay», μετά τον τραυματισμό του Λάτσι, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τον Τόμοβιτς να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ίβιτς. Αν μάλιστα, μείνει ελεύθερος από την ΣΠΑΛ που υποβιβάστηκε στη β΄ κατηγορία δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από την «Ένωση». Ωστόσο, ο Τόμοβιτς δεν είναι ο μοναδικός στόπερ που εξετάζει ο Ίβιτς, ο οποίος αναζητά έναν έμπειρο παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, με εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μία ακόμα περίπτωση είναι κι αυτή του Σιμούνοβιτς που έμεινε ελεύθερος από την Σέλτικ. Ο 26χρονος Κροάτης στόπερ βρισκόταν πέντε χρόνια στην σκωτσέζικη ομάδα και πανηγύρισε αρκετούς τίτλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments