Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: 1-1

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: 1-1
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Μοιράστηκαν τους βαθμούς Θεσσαλονικείς και Περιστεριώτες.

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Το σκορ άνοιξε ο ΠΑΟΚ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (που είχε σκοράρει και απέναντι στην πρώην ομάδα του Μπενφίκα), ενώ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με  αυτογκόλ του Ενέα Μιχάι. Οι φιλοξενούμενοι πανηγυρίζουν για τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, έστω και χωρίς κόσμο, ενώ ο «Δικέφαλος»… προσγειώθηκε απότομα μετά τη μεγάλη νίκη επί των Πορτογάλων.

Η εξέλιξη του ματς

Στο 10′ ο Τζόλης έκανε το πρώτο του μακρινό σουτ στο παιχνίδι, μπλόκαρε με ευκολία ο Γιαννιώτης. Στο 16′ ευκαιρία του ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς συνδυάστηκε με τον Σβαμπ, ο οποίος είδε τον Σβιντέρσκι, πάτησε περιοχή, αλλά πλάσαρε πάνω στον Γιαννιώτη. Στο 27′ σέντρα του Τομάσεβιτς, ο Μιχαηλίδης έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ, πριν η μπάλα φτάσει στον Μανούσο που ήταν έτοιμος να τελειώσει τη φάση.

Στο 51′ ο Ζίβκοβιτς βρήκε ωραία τον Τζόλη στην περιοχή, εκείνος έπιασε το σουτ στην κίνηση, ο Γιαννιώτης ακούμπησε την μπάλα για να διώξει κόρνερ. Στο 52′ είχαμε δοκάρι για τον Ατρόμητο: Οι Περιστεριώτες έφυγαν στην αντεπίθεση, άλλαξαν την μπάλα, ο Κιβρακιδης βρέθηκε ελεύθερος στα δεξιά, δοκίμασε το πόδι του και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 56′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο: Κόντρα επίθεση, ο Ζίβκοβιτς βγήκε ψηλά για αν κόψει, δεν τα κατάφερε, ο Γιακουμάκης δοκίμασε να πλασάρει, αλλά άουτ.

Στο 57′ ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0. Ο Σβάμπ βρήκε τον Ζίβκοβιτς στον άξονα, εκείνος τροφοδότησε τον Γιαννούλη στα αριστερά, ο Σέρβος έκανε την κίνηση στην περιοχή και έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας για να την στείλει με πλασέ στα δίχτυα.

Στο 58′ ευκαιρία για τον Ατρόμητο: Ο Γιακουμάκης έφυγε στο χώρο, πλάσαρε τον Ζ. Ζίβκοβιτς, ο Ραμπέγιο πήρε το ριμπάουντ, αλλά αστόχησε.

Στο 77′ ο Ενσικουλού πάτησε περιοχή, γύρισε με πάσα, στην πορεία βρέθηκε ο Μιχάι, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 1-1 για τους Περιστεριώτες. Στο 79′ ο Ζίβκοβιτς έκοψε προς την περιοχή, δεν σούταρε, αλλά και δεν μοίρασε με αποτέλεσμα μία σέντρα να καταλήξει στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.

Στο 90′ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανατρέπεται και κερδίζει από τον Κωτσόπουλο ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Ο Νινούα εκτέλεσε απευθείας, η μπάλα κατέληξε στο τείχος. Στο 95′ ο Μουνίθ κοντρόλαρε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο Ζ. Ζίβκοβιτς μπλόκαρε με ευκολία.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Βρακάς), Μιχάι, Βαρέλα (81’ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (81’ Νινούα), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (72’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (72’ Κούτσιας).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83’ Νάτσος), Γιακουμάκης (73’ Ν’ Σικουλού), Ραμπέγιο (88’ Μουνίθ), Μανούσος (46’ Κωστόπουλος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments