Αθλητισμός

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Η Αταλάντα επιμένει για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Η Αταλάντα επιμένει για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ
Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Οι εμφανίσεις του αριστερού μπακ του «Δικέφαλου» έχουν αναγκάσει πολλές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Οι εμφανίσεις του Δημήτρη Γιανούλλη, ειδικά στα ματς της Ευρώπης, έχουν εντυπωσιάσει όχι μόνο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και τους σκάουτερ των ομάδων που εδώ και καιρό τον έχουν βάλει στα μπλοκάκια τους ή έστω… στα τάμπλετ τους, αφού τα πάντα έχουν προχωρήσει. Η ομάδα που εδνιαφέρεται περισσότερο είναι η Αταλάντα.

Ο Γιαννούλης είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι για τη θέση του αναπληρωματικού του Ρόμπιν Γκόζενς στο αριστερό άκρο της άμυνας των μπεργκαμάσκι. Ποιο είναι το ζήτημα; Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ από ό, τι φαίνεται ξεπερνούν το ποσό που οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν, γεγονός που τους αναγκάζει να σκεφτούν εναλλακτικές οδούς.

Σύμφωνα με τη σημερινή αναφορά της «L’Eco di Bergamo», η Αταλάντα σκέφτεται να εντάξει στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ τον Αρκάντιους Ρέκα, τον αριστερό της οπισθοφύλακα που κατά την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη ΣΠΑΛ και γενικότερα δεν υπολογίζεται από τον Γκασπερίνι.

Μια τέτοια πρόταση για συνδυαστικό deal – πιστεύεται στη γείτονα χώρα – θα είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον Γιαννούλη κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ιταλική εφημερίδα προσθέτει, επίσης, ότι οι ιθύνοντες της ομάδας αξιολογούν παράλληλα και τις προθέσεις της ΣΠΑΛ για τον Ρέκα, ενώ την κατάσταση παρακολουθούν στενά και οι Τζένοα και Κροτόνε. Α

Από την άλλη, με χθεσινή του δήλωση, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, έκανε σαφείς τις προθέσεις του Δικεφάλου: «Είναι αλήθεια ότι αρκετά ευρωπαϊκά clubs δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Εκτιμούμε τις προσφορές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή, πριν από μια τόσο ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.

Ο Γιαννούλης έχει διαρκή πρόοδο με τη σκληρή του δουλειά και τον επαγγελματισμό του και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε όλα τα εφόδια να αναπτυχθεί και να λάμψει πριν τελικά το μομέντουμ και οι προϋποθέσεις να είναι τα ιδανικά και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενό του βήμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments