Αθλητισμός

Τσολάκ ΠΑΟΚ: Φέρνει τον σέντερ φορ από τη Ριέκα ο «Δικέφαλος»

Τσολάκ ΠΑΟΚ: Φέρνει τον σέντερ φορ από τη Ριέκα ο «Δικέφαλος»
Τσολάκ ΠΑΟΚ: Η μεταγραφή του Άκπομ, οδηγεί στην απόκτηση του Κροάτη από τη Ριέκα.

Το όνομα του Αντόνιο Τσολάκ ακούγεται για τον ΠΑΟΚ σε όλη τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, όμως τώρα φαίνεται ότι ο επιθετικός της Ριέκα είναι μια «ανάσα» από τη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον Sport FM, μετά από αρκετές συζητήσεις που είχαν οι Θεσσαλονικείς με τη Ριέκα, οι δύο ομάδες τα βρήκαν και ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Η άφιξη του γερμανοθρεμμένου Κροάτη επιθετικού αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Έτσι, θα μπορέσει να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Κράσνονταρ στα play off του Champions League. Ο Όλαφ Ρέμπε ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις με την κροατική ομάδα για τον 26χρονο φορ και θα κορυφωθούν σήμερα, μετά το χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο που φάνηκε η απουσία ενός ακόμη παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Σενάριο για τον Πόνσε

Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον Εζεκιέλ Πόνσε, τον πρώην φορ της ΑΕΚ. Η εφημερίδα Livesport αναφέρεται σε αυτό: «Μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να έπεσε στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ είναι του Εζεκιέλ Πόνσε. Ο 23χρονος επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε αντί των 3 εκατ. ευρώ από τη Ρόμα στη Σπαρτάκ Μόσχας. Στην πρώτη του σεζόν στη Ρωσία πέτυχε 11 γκολ σε 34 εμφανίσεις, ενώ φέτος άρχισε εξαιρετικά με 4 γκολ σε 6 συμμετοχές. Το ύψους 2.000.000 ευρώ συμβόλαιο που έχει στη Μόσχα, σε συνδυασμό με την έλευση των Κοκόριν και Σομπόλεφ το καλοκαίρι, έχουν αλλάξει τα δεδομένα και υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αργεντινό να… ψάχνεται».

«Γκέλα» μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Το σκορ άνοιξε ο ΠΑΟΚ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (που είχε σκοράρει και απέναντι στην πρώην ομάδα του Μπενφίκα), ενώ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με αυτογκόλ του Ενέα Μιχάι. Οι φιλοξενούμενοι πανηγυρίζουν για τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, έστω και χωρίς κόσμο, ενώ ο «Δικέφαλος»… προσγειώθηκε απότομα μετά τη μεγάλη νίκη επί των Πορτογάλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments