Lifestyle

Γονίδης παιδιά: Μπαμπάς στα 63 του για μια ακόμα φορά

Γονίδης παιδιά: Μπαμπάς στα 63 του για μια ακόμα φορά
Γονίδης παιδιά: Mπαμπάς θα γίνει σε λίγους μήνες από τώρα ο τραγουδιστής.

Μπαμπάς για μια ακόμα φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες ο Σταμάτης Γονίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Secret» και της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου.

Στα τέλη του χρόνου, ο τραγουδιστής θα κρατάει στην αγκαλιά του το νέο του παιδί μιας και έχει ήδη δύο παιδιά ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως έχει γίνει και παππούς και από τις δύο κόρες του τις οποίες έχει αποκτήσει από τους προηγούμενους γάμους του. Η σύζυγός του, Κατερίνα, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μένουν μαζί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, την Κύθνο.

Εκεί, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του νιώθουν ασφαλείς καθώς δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Εκεί μάλιστα, σκοπεύουν να παραμείνουν μέχρι τη γέννηση του παιδιού τους, του οποίου το φύλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Πάντως, η ευχάριστη αυτή εξέλιξη της ζωής του ζευγαριού δείχνει να ικανοποιεί ιδιαίτερα τόσο τον Σταμάτη Γονίδη όσο και τη γυναίκα του με την οποία είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια. Μόλις το 2015 όμως, οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας για πάντα τις ζωές τους. Ο ερχομός του παιδιού τους απλά θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του εξάλλου, ο Σταμάτης Γονίδης είχε παραδεχτεί για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δεν θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments