Ελλάδα

Στέφανος Κασιμάτης: Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του με την Καθημερινή

Στέφανος Κασιμάτης: Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του με την Καθημερινή
Στέφανος Κασιμάτης: Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το χυδαίο σχόλιο του δημοσιογράφου για τον Γιώργο Κατρούγκαλο, αποχώρησε από την Καθημερινή.

Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία του Στέφανου Κασιμάτη με την Καθημερινή μετά από τον σάλο που προκλήθηκε από το σχόλιο του δημοσιογράφου για τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Όπως διευκρινίζει η εφημερίδα η απόχώρηση του δημοσιογράφου ήρθε από δική του πρωτοβουλία.

Ο Στέφανος Κασιμάτης εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην «Καθημερινή», με την εφημερίδα να εκφράζει τη λύπη της και να σπεύδει να διευκρινίσει ότι η λύση της συνεργασίας δεν ήταν δική της υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις μετά από χυδαίο σχόλιο για τον πρώην υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο, τη στιγμή που εκείνος αντιμετώπιζε ασθένεια. Τόσο ο Στέφανος Κασιμάτης όσο και η «Καθημερινή» αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη για το σχόλιο.

Η σημερινή ανακοίνωση της εφημερίδας που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο:

Η συγνώμη του Κασιμάτη

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το χυδαίο σχόλιο του δημοσιογράφου τόσο ο ίδιος όσο και η Καθημερινή είχαν ζητήσει συγγνώμη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος είχε δεχτεί την συμπαράσταση πολιτικών φίλων αλλά και πολιτικών εχθρών για την επίθεση αυτή.

«Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά. Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός.

ΣΤEΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ»

Η συγνώμη της Καθημερινής

«Η «Κ» ζητά συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για τη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. Όσο και αν είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δεν γνώριζε την περιπέτεια υγείας του κ. Κατρούγκαλου, σημασία έχει ότι πρόκειται για ατόπημα. Το οποίο δεν θα επαναληφθεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments