Ελλάδα

Τροχαίο Κέρκυρα: 17χρονη κοπέλα σκοτώθηκε – Τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες στην άσφαλτο

Τροχαίο Κέρκυρα: 17χρονη κοπέλα σκοτώθηκε – Τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες στην άσφαλτο
Τροχαίο Κέρκυρα: Δεν έχει τέλος. Μια 17χρονη σκοτώθηκε στην Κέρκυρα όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε εξετράπη της πορείας της. Είναι το τρίτο θύμα στην άσφαλτο μέσα σε λίγες ώρες από το Σάββατο προς την Κυριακή.

Έχουμε τους νεκρούς από την κακοκαιρία και από τον κορωνοϊό, αλλά όχι μόνο. Μέσα σε λίγες ώρες τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Μια 17χρονη κοπέλα στην Κέρκυρα, ένας 32χρονος στην Ημαθία και μια 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών στην Αχαΐα.

Η 17χρονη κοπέλα σκοτώθηκε στην Κέρκυρα το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το τροχαίο έγινε στον εσωτερικό δρόμο στην Καλλιθέα Καναλιών, από Μαρκάτο προς ΕΡΤ. Το κορίτσι οδηγούσε μηχανή και για αγνώστους λόγους εξετράπη της πορείας της και έπεσε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς το 17χρονο κορίτσι κατέληξε.

Στην Ημαθία τη ζωή του έχασε ένας 32χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ο 32χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε επαρχιακή οδό του νομού Ημαθίας και ειδικότερα στον δρόμο από Λουτρό προς Επισκοπή.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ξέφυγε της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια γέφυρα αρδευτικού καναλιού και στη συνέχεια αναποδογύρισε στο οδόστρωμα. Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι σοκαριστικές, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν ακόμα νέο άνθρωπο

Σκοτώθηκε και μια μητέρα τεσσάρων παιδιών στην Αχαΐα

Τραγικό θάνατο βρήκε και μια γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, το Σάββατο το βράδυ σε περιοχή της Αχαΐας. Κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων στην περιοχή Κομπηγάδι. Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε από τη χαράδρα μετά από ενέργειες της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thebest.gr, το θύμα είναι 40 χρονών, είναι μητέρα 4 παιδιών και κατάγεται από τη Βουλγαρία. Οι διασώστες πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου για να την ανεβάσουν έγκαιρα, δυστυχώς όμως τα τραύματα της γυναίκας που έπεσε στον γκρεμό από ύψος περίπου 100 μέτρων, επέφεραν το μοιραίο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments