Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας Σιόβας: Εκτός «γαλανόλευκης» ο παίκτης για το σχόλιο για Μανωλά

Εθνική Ελλάδας Σιόβας: Εκτός «γαλανόλευκης» ο παίκτης για το σχόλιο για Μανωλά
Εθνική Ελλάδας Σιόβας: «Σεισμός» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον Φαν’τ Σιπ να «τελειώνει» τον 32χρονο αμυντικό μετά τις δηλώσεις που έκανε για τις επιλογές του.

“Ο Μανωλάς αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αν θέλει να έρθει να παίξει ξέρει τι πρέπει να κάνει. Για μένα μακάρι να έρθει, πρέπει να είναι εδώ πέρα. Ο Σβάρνας έπαιξε καλά, κι εγώ με τον Σβάρνα δεν είχαμε καλή χημεία. Να πω πως ήταν και η άλλη δυνατή ομάδα, σε μια δυσκολότερη ομάδα θα υπάρχουν προβλήματα. Όταν έχεις έναν καλό παίκτη είναι καλύτερο. Και ο Σβάρνας που έχει μέλλον η οποιοσδήποτε πιτσιρικάς που έχει μέλλον αν έχει δίπλα του τον Μανωλά θα είναι καλύτερα για τον ίδιο” είχε δηλώσει ο Δημήτρης Σιόβας, στις 6 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά τη νίκη της Εθνικής (2-1) επί του Κοσόβου για τo Nations League.

Οι δηλώσεις αυτές ωστόσο, φαίνεται πως εξόργισαν τον προπονητή της “γαλανόλευκης”, ο οποίος θεώρησε πως ο 32χρονος κρίνει τις επιλογές του.

Μοιραία λοιπόν, ο Ολλανδός κόουτς αποφάσισε να θέσει εκτός Εθνικής τον Σίοβα. Όπως ο ίδιος δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Οpen: “Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έβλαψε με αυτό το σχόλιο την ίδια την ομάδα. Αν θέλεις να πάψεις να είσαι παίκτης και θέλεις να γίνεις προπονητής, μπορείς να το κάνεις. Με βάση αυτό το σχόλιο, είναι εκτός ομάδας. Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός στους παίκτες, όποια στιγμή μπορούν να μιλούν σε μένα ή τους βοηθούς μου. Ο Δημήτρης έβλαψε, συνολικά την ομάδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια και ο Δημήτρης είναι εκτός εθνικής».

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Ακούω τα σχόλια, αλλά δε μπορούν όλοι να εκφράζουν την άποψη τους και να λένε τι νομίζουν ότι πρέπει να κάνει προπονητής. Υπάρχουν κανόνες. Ο Δημήτρης το ήξερε, ήταν από την αρχή. Ήταν σφάλμα από την πλευρά του».

Τι απάντησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

Την ίδια ώρα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Μπάλα» του Mega. Απαντώντας σε ερώτηση για την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού να “κόψε” τον Σιόβα από την ομάδα, αμφότεροι απάντησαν πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις επιλογές του τεχνικού. “Πιστεύω η Εθνική δεν είναι ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούτε ο Κώστας, ούτε ο Σιόβας και ούτε κανείς. Η Εθνική είναι πάνω απ’ όλους και όλα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί παίρνουν κάποιες αποφάσεις και αυτές κρίνονται. Το εάν βρίσκομαι ή δεν βρίσκομαι στις επιλογές της Εθνικής είναι κατά ένα μέρος και επιλογή δική μου. Εύχομαι και εγώ ο Βασίλης να πηγαίνει καλά η Εθνική. Ότι έκανα και έλεγα στην Εθνική το έκανα για το καλό της. Ότι έγινε στο παρελθόν δεν το αλλάζω και θα το έκανα ξανά” ανέφερε ο Παπασταθόπουλος.

Από την μεριά του ο Τοροσίδης σχολίασε: «Είναι σωστό πως πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του τεχνικού επιτελείου. Όλοι φυσικά κρίνονται από τις πράξεις τους. Εγώ το μόνο που πιστεύω είναι πως εάν όντως ο Σιόβας ενημερώθηκε πρέπει να γίνει το ίδιο και με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Να μην αιωρείται το τι γίνεται με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει. Εάν δεν θέλει κάποιους παίκτες να το ξεκαθαρίσει. Ο Σωκράτης και ο Κώστας έχουν δώσει και τη ψυχή τους. Εάν δεν τους θέλουν να το ξεκαθαρίσουν. Εμείς ευχόμαστε να πηγαίνει καλά η Εθνική άσχετα από ποιες ομάδες είναι οι παίκτες που πηγαίνουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments