Αθλητισμός

Καραπαπάς για Σιόβα: «Τον είδαμε τον σεβασμό σας, τα έχετε ξεφτιλίσει όλα»

Καραπαπάς για Σιόβα: «Τον είδαμε τον σεβασμό σας, τα έχετε ξεφτιλίσει όλα»
Καραπαπάς για Σιόβα: Δριμεία επίθεση στην ΕΠΟ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, μετά την απόφαση του Φαν’τ Σιπ να «τελειώσει» τον Δημήτρη Σιόβα από την Εθνική.

Θέση για όσα συμβαίνουν στην Εθνική πήρε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο την απόφαση και τον τρόπο με τον οποίο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ ανακοίνωσε το τέλος του Δημήτρη Σιόβα από τη «γαλανόλευκη». Μεταξύ άλλων, ο κ. Καραπαπάς αναρωτήθηκε για τον αν ο προπονητής σέβεται τους κανόνες ανακοινώνοντας την απόφαση του για τον παίκτη τηλεοπτικά, ενώ απευθυνόμενος προς στην ΕΠΟ αναφέρθηκε στην απόσυρση του Βασίλη Τοροσίδη λέγοντας πως ούτε μια ανακοίνωσε δεν βγήκε από την Ομοσπονδία.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών στα social media:

«Δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που λέει τη γνώμη του δεν σέβεται τους κανόνες και την Εθνική. Και ο ομοσπονδιακός που ανακοινώνει σε τηλεοπτικό κανάλι ότι τελειώνει από την Εθνική τον ποδοσφαιριστή είναι αυτός που σέβεται κανόνες και Εθνική; Αλλά τον σεβασμό σας τον είδαμε στις ανακοινώσεις και τα αφιερώματα που κάνατε για τον Τοροσίδη που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα. Τι δε βγάλατε ανακοίνωση; Ούτε αφιέρωμα κάνατε; Σας έπεσε βαρύ που τον είδατε να τελειώνει νταμπλούχος την καριέρα του; Τα ξεφτιλίσατε όλα».

Έμαθε το τέλος του από την Εθνική από την τηλεόραση:

Ο Ολλανδός κόουτς αποφάσισε να θέσει εκτός Εθνικής τον Σιόβα ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με το Κόσοβο. Όπως ο ίδιος δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Οpen: «Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έβλαψε με αυτό το σχόλιο την ίδια την ομάδα. Αν θέλεις να πάψεις να είσαι παίκτης και θέλεις να γίνεις προπονητής, μπορείς να το κάνεις. Με βάση αυτό το σχόλιο, είναι εκτός ομάδας. Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός στους παίκτες, όποια στιγμή μπορούν να μιλούν σε μένα ή τους βοηθούς μου. Ο Δημήτρης έβλαψε, συνολικά την ομάδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια και ο Δημήτρης είναι εκτός εθνικής».

Ο 32χρονος αμυντικός είχε πει μετά το 2-1 της Εθνικής: «Ο Μανωλάς αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αν θέλει να έρθει να παίξει ξέρει τι πρέπει να κάνει. Για μένα μακάρι να έρθει, πρέπει να είναι εδώ πέρα. Ο Σβάρνας έπαιξε καλά, κι εγώ με τον Σβάρνα δεν είχαμε καλή χημεία. Να πω πως ήταν και η άλλη δυνατή ομάδα, σε μια δυσκολότερη ομάδα θα υπάρχουν προβλήματα. Όταν έχεις έναν καλό παίκτη είναι καλύτερο. Και ο Σβάρνας που έχει μέλλον η οποιοσδήποτε πιτσιρικάς που έχει μέλλον αν έχει δίπλα του τον Μανωλά θα είναι καλύτερα για τον ίδιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments