Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Πιέζει για να έρθει στο λιμάνι

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Πιέζει για να έρθει στο λιμάνι
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Ο αριστερός μπακ θέλει όσο τίποτα άλλο να έρθει στο λιμάνι.

Ο Ματέους Ρέις δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Ρίο Άβε με την Τοντέλα χθες Κυριακή. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, αλλά ο βασικός αριστερός μπακ της πρώτης δεν ήταν ούτε στην αποστολή της ομάδας. Ο Ρέις επιμένει να έρθει στον Ολυμπιακό και δεν έχει μυαλό να αγωνιστεί πια με τη Ρίο Άβε.

Η αποστολή της Ρίο Άβε από την οποία απουσίαζε ο Ρέις

Στην περίπτωσή του αναφέρεται η εφημερίδα Sportday, καθώς σημειώνει ότι ο παίκτης έκανε ραντεβού με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας. Η αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ο ίδιος ο Ματέους Ρέις χθες είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο της ομάδας του. Ένα τετ α τετ γεμάτο ένταση, αφού ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να πιέσει όσο γίνεται από την πλευρά του προκειμένου η Ρίο Άβε να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού. «Άσε με να πάω στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να παίξω ξανά στην Ρίο Άβε. Η απόφαση μου είναι να πάω στην Ελλάδα και να παίξω στον Ολυμπιακό», φέρεται να είπε στον πρόεδρο του πορτογαλικού συλλόγου ο Ρέις».

Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Λατινοαμερικάνο άσο και βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρίο Αβε. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με την πορτογαλική ομάδα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο, αλλά κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

Δείτε στιγμιότυπα με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ

Λίγα λόγια για τον Ματέους Ρέις

Την περσινή σεζόν ο Ματέους Ρέις πραγματοποίησε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ρίο Αβε, έχοντας 1 γκολ και 6 ασίστ σε 3.100 λεπτά. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πορτογαλικής ομάδας στη σπουδαία πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης στη Liga NOS και την έξοδο στο Europa League της τωρινής αγωνιστικής περιόδου.

Το συμβόλαιο που έχει με τη Ρίο Αβε είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά δείχνει έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο. Πρόκειται για έναν φουλ επιθετικό μπακ που βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας του. Είναι γρήγορος, παρότι είναι αρκετά ψηλός για τη θέση που αγωνίζεται (1.83 μ.). Χρησιμοποιεί το σώμα του πολύ καλά και μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες με τους αντιπάλους του. Ανεβαίνει συνεχώς στην επίθεση, δίνει βάθος στο παιχνίδι της ομάδας του και πλαγιοκοπεί τις αντίπαλες άμυνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments