Αθλητισμός

Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Θα το παλέψουν μέχρι τέλους οι “ευρθρόλευκοι”

Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Θα το παλέψουν μέχρι τέλους οι “ευρθρόλευκοι”
Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του έμπειρου εξτρέμ.

Σε λίγες μέρες ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων με φόντο την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του συλλόγου τρέχουν παράλληλα την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους την υπόθεση του Σοφιάν Μπουφάλ παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρακολουθούν τις εξελίξεις για το θέμα του Μαροκινού εξτρέμ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί σε κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ωστόσο, οι Πειραιώτες είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σαουθάμπτον και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία.

Από τη στιγμή, όμως, που δεν υπάρχει άλλος «μνηστήρας» ο Ολυμπιακός έχει τις δικές του πιθανότητες και δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα πρόταση για να μπορέσει να τον πείσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Οι εναλλακτικές για τα άκρα

Όσον αφορά τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κρούση στην Μπεσίκτας για τον Γάλλο ακραίο και εκείνος με τη σειρά του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να πάει στη Σαουδική Αραβία. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του 25χρονου άσου, ενώ οι Σαουδάραβες σκοπεύουν να δώσουν 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν επίσημη προσφορά στα χέρια τους και για αυτό μπαίνουν στη διαδικασία να συζητήσουν και τον δανεισμό στην ελληνική ομάδα. Την ίδια ώρα στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο εξετάζεται και η ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Σε περίπτωση που οι άνθρωποι της ομάδας αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός μέσου τότε αυτός δεν αποκλείεται να είναι ένας παλιός γνώριμος.

Φαίνεται πως ο Παϊτίμ Κασάμι θα αποτελέσει «ρεζέρβα» για τα χαφ, ειδικά αν φύγει ο Καμαρά, με την Ελβετία να επιμένει πως θα συμβεί αυτό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», οι Ελβετοί υποστηρίζουν φανερά ότι ο διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τρενάρει το θέμα να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, επειδή «ψήνεται» για τον Ολυμπιακό και περιμένει να δει τι θα γίνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments