Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Νάπολι: Που “κολλάει” η μεταγραφή

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Νάπολι: Που “κολλάει” η μεταγραφή
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Νάπολι: Η πώληση του Κουλιμπαλί επηρεάζει άμεσα στο μέλλον του διεθνή αμυντικού.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ. Ο έμπειρος στόπερ ήταν βασικός στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν, αλλά με την έλευση του Ισπανού τεχνικού είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται αισθητά. Έτσι φτάσαμε στην επαφή των δυο ανδρών που ο πρώην αρχηγός της Εθνικής μας ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι μέσα στην πρώτες επιλογές. Ο έμπειρος στόπερ δεν θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο αν δεν αγωνίζεται και εξετάζει τις επιλογές του.

Για τον Σωκράτη ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες από την Γερμανία και την Ιταλία καθώς έχει καλό όνομα σε αυτές τις δυο χώρες. Ωστόσο η καλύτερη περίπτωση για τον έμπειρο στόπερ είναι η ομάδα της Νάπολι. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, εκεί αγωνίζεται και ο Κώστας Μανωλάς οπότε θα μπορούσε το δίδυμο της άμυνας να είναι Ελληνικό. Ωστόσο για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να γίνουν πρώτα μερικές προσθαφαιρέσεις.

Πρώτα φεύγει ο Κουλιμπαλί και μετά έρχεται ο Σωκράτης

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει ήδη συμφωνήσει με τη Νάπολι, αλλά πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση της μετακίνησης του, μέχρι να παραχωρηθεί ο Καλιντού Κουλιμπαλί.  Αυτό αναφέρει νέο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport», σημειώνοντας ότι ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει επιλεγεί από τον Τζενάρο Γκατούζο ως αντικαταστάτης του Σενεγαλέζου, που έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον, τόσο της Παρί, όσο και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Παπασταθόπουλος έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, η οποία όμως φέρεται διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, όπως συνέβη πρόσφατα με τον Χένρικ Μχιταριάν. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη όταν δήλωσε: «Εργαζόμαστε για την μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Άρσεναλ». Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και η ομάδα του Λονδίνου δεν αναμένεται να αξιώσει πολλά χρήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments