Αθλητισμός

Τάσος Μπακασέτας Φενερμπαχτσέ: Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής

Τάσος Μπακασέτας Φενερμπαχτσέ: Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής
Τάσος Μπακασέτας Φενερμπαχτσέ: Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τάσος Μπακασέτας πήρε την απόφαση να αφήσει την ΑΕΚ για να μετακομίσει στο εξωτερικό. Οι επιλογές που είχε ήταν αρκετές, αλλά ο ίδιος έκρινε ότι η καλύτερη για το μέλλον του ήταν να μετακομίσει στην Τουρκία. Η Αλάνιασπορ έκανε πρόταση στην Ένωση για ένα ποσό λίγο πάνω από το μισό εκατομμύριο ευρώ. Ο “Μπάκα” πήγε στην Τουρκία, αλλά σε μια ομάδα με έντονο Ελληνικό στοιχείο. Αυτό έπαιξε το ρόλο του προκειμένου να πραγματοποιήσει μια εκπληκτική σεζόν.

Υπό τις οδηγίες του Ερόλ Μπουλούτ ο Μπακασέτας εμφανίστηκε βελτιωμένος, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι αγωνιζόταν στη φυσική του θέση που είναι πίσω από τον επιθετικό και όχι στα άκρα. Ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε να πετύχει μερικά εντυπωσιακά γκολ που τον έβαλαν στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Μεταξύ αυτών και οι κορυφαίες ομάδες της Τουρκίας έδειξαν το ενδιαφέρον τους.

Πλησιάζει στην Φενέρ

Η ομάδα που έδειξε πιο ζεστό ενδιαφέρον από όλες είναι η Φενέρμπαχτσε. Ο παίκτης ήταν στη λίστα της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη εδώ και καιρό και το θέμα φούντωσε μετά την πρόσληψη του Ερόλ Μπουλούτ. Ο Τούρκος τεχνικός έχει αναλάβει τα “καναρίνια” και θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον Έλληνα διεθνή. Φυσικά και ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι καθόλου αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας Φενέρμπαχτσε και Αλάνιασπορ έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του διεθνούς άσου. Τούρκος δημοσιογράφος μάλιστα δημοσίευσε και το αεροπορικό εισιτήριο με τη φερόμενη κράτηση του Μπακασέτα για να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Κυριακής (20/9). Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Μπακασέτας θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του στην Αλάνιασπορ.

Την περασμένη σεζόν ο Τάσος Μπακασέτας συμπλήρωσε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτά τα παιχνίδια βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα 14 φορές, ενώ έδωσε και 8 ασίστ στους συμπαίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2022 κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments