Τεχνολογία

iPhone 12: Η Apple έδωσε ένα μικρό hint για το νέο μοντέλο

iPhone 12: Η Apple έδωσε ένα μικρό hint για το νέο μοντέλο
iPhone 12: Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του.

Μια εντελώς διαφορετική παρουσίαση στο ιστορικό της, πραγματοποίησε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου η Apple η οποία μάλιστα, δεν προέβη σε κάποια ανακοίνωση για το iPhone 12, το μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Έτσι, ο Τιμ Κουκ, σε μία διαφορετική παρουσίαση της Apple λόγω του κορωνοϊού, λάνσαρε το νέο ρολόι και το καινούριο iPad, όχι όμως και το iPhone 12 το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά, όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό. Μάλιστα, δεν έγινε η παραμικρή αναφορά στο επόμενο iPhone, με την αγωνία να παρατείνεται για το πότε θα αποκαλυφθεί και το μυστήριο να συνεχίσει να υπάρχει.

Για αυτό ενώ η Apple παρουσίασε το iPad Air και το Apple Watch, η απουσία του iPhone 12 ήταν αισθητή αν και φαίνεται πως οι άνθρωποι της Apple δεν άφησαν τους φανς τους έτσι. Άλλωστε φαίνεται να έδωσαν ένα μικρό hint για το νέο iPhone παρουσιάζοντας ένα χαρακτηριστικό του μέσω του… iPad Air. Σύμφωνα με το Business Insider, το νέο iPad Air θα λειτουργεί με το νέο chip A14 Bionic, τον επεξεργαστή που πιθανότατα θα δούμε στο iPhone 12. Δεδομένου της ιστορίας της Apple, η τοποθέτηση του chip στο νέο iPhone είναι σίγουρη.

Σε τέσσερα μοντέλα θα διατεθεί το iPhone 12

Όπως υποστηρίζει ο Mark Gurman του Bloomberg, το smartphone θα τροφοδοτείται από το A14. Το A14 Bionic χρησιμοποιεί τεχνολογία επεξεργασίας 5-νανομέτρων και είναι το πρώτο chip της Apple που το κάνει. Επίσης, το iPhone 12 αναμένεται να διατεθεί σε τέσσερα μοντέλα: το iPhone 12 (5,4 ιντσών), το iPhone 12 Max (6,1 ιντσών), το iPhone 12 Pro (6,1 ιντσών) και το iPhone 12 Pro Max (6,7 ιντσών).

Ποια αναμένεται να είναι η τιμή του;

Όσο αφορά στην τιμή, η πιο πρόσφατη διαρροή από τον λογαριασμό komiya_kj στο Twitter προτάσσει ότι το iPhone 12 5,4 ιντσών θα ξεκινά από τα 699 δολάρια για τα 64 GB, ενώ το iPhone 12 Max 6,1 ιντσών με τον ίδιο χώρο αποθήκευσης θα αγγίζει τα 799 δολάρια…!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments