Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 6: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 21/09 – Ο Μελέτης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 6: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 21/09 – Ο Μελέτης παίρνει τον νόμο στα χέρια του
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 6: Όλοι είναι συγκλονισμένοι με την αποκάλυψη της Ελένης για τον θάνατο του Σέργιου.

Στο σημερινό (21 Σεπτεμβρίου) επεισόδιο από τον δεύτερο κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες», η είδηση της ομολογίας της Ελένης για τον θάνατο του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα τόσο στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και σε ολόκληρο το χωριό.

Όλοι είναι συγκλονισμένοι και κανείς δεν μπορεί να χωνέψει το νέο κακό που τους βρήκε, εκτός από τη Μυρσίνη που επιτέλους δικαιώνεται αλλά επιμένει να βάζει στο κάδρο των ενόχων την Ασημίνα και την Δρόσω. Ο Νικηφόρος παρότι υπερασπίζεται την Ασημίνα η κρίση στη σχέση τους είναι πια έκδηλη.

Ο Μιλτιάδης νιώθει δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα του Γιάννου αλλά ο λόγος που πήρε μόνος του τη ζωή του, συνεχίζει να είναι «αγκάθι» μέσα του. Το ίδιο αγκάθι υπάρχει στην ψυχή του Κωνσταντή, που καταρρακώνεται μπροστά στη συνειδητοποίηση ότι πήραν άδικα τη ζωή του Γιάννου. Ο Μελέτης, τυφλωμένος από θυμό, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του τη μέρα που η Ελένη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Γιώργος Γάλλος, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Χρήστος Πλαΐνης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Νίκος Ψαρράς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Δανάη Λουκάκη. Στον ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments