Αθλητισμός

Εσίτι ΠΑΟΚ: Ο Όλαφ Ρέμπε ψάχνει τον αντικαταστάτη του

Εσίτι ΠΑΟΚ: Ο Όλαφ Ρέμπε ψάχνει τον αντικαταστάτη του
Εσίτι ΠΑΟΚ: Φαίνεται πως η παραχώρηση του Νιγηριανού είναι ανοιχτή.

Ο Άντερσον Εσίτι είναι Νιγηριανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος για τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, είναι φανερό πως υπάρχουν «σύννεφα» στη συνεργασία τους και σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY, καλό είναι να μην λογίζουμε ως παίκτη του ΠΑΟΚ τον Εσίτι, την ώρα που η παραχώρηση του Νιγηριανού είναι ανοιχτή. Το μόνο ζήτημα είναι ο Όλαφ Ρέμπε δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του. Η ουσία, πάντως, είναι ότι ο Γερμανός ψάχνει με επιθυμία του Φερέιρα αν κι ο Όλσον είναι δική του επιλογή.

Ο Εσίτι έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Bobbies United. Το 2012 έκανε το ταξίδι στην Ευρώπη για να ενταχθεί στη Λεϊσόες. Μετά από λίγους αγώνες με τη δεύτερη ομάδα, ο Νιγηριανός μέσος προήχθη στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και έπαιξε σε 45 αγώνες. Η συνολική του απόδοση κέντρισε το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μάριο Μπράνκο, του τότε προπονητή της Εστορίλ και έτσι τον υπέγραψαν για την ομάδα.

Έμεινε εκεί για δύο σεζόν, όπου έκανε 57 εμφανίσεις. Ο ίδιος καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους μεσαίους στο πρωτάθλημα και προσέλκυσε το ενδιαφέρον από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Τελικά υπέγραψε με τη Γάνδη, όπου συνολικά είχε 95 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 25 Ιουλίου 2019, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την άφιξη του Εσίτι, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Οι επερχόμενοι Πρωταθλητές Ελλάδας πλήρωσαν στη Γάνδη 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν. Επίσης, ο Εσίτι είναι με την Εθνική Νιγηρίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments