Αθλητισμός

Κράσνονταρ ΠΑΟΚ live: Δείτε live τις ενδεκάδες των δύο ομάδων

Κράσνονταρ ΠΑΟΚ live: Δείτε live τις ενδεκάδες των δύο ομάδων
Κράσνονταρ ΠΑΟΚ live: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Κρασνοντάρ στην πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση για τα playoffs του Champions League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Αμπέλ Φερέιρα, επέλεξε να παρατάξει την εξής ενδεκάδα σε σύστημα 3-4-3 με τον Τζόλη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης και τον Σβιντέρσκι στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκα, Τζόλη.

Αναπληρωματικοί αναφέρεται πως είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Μιχάι, Σβιντέρσκι, Περέιρα, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Νινούα. Είναι φανερό πως ουσιαστικές αλλαγές δεν προβλέπεται να κάνει και αυτό που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, είναι ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που έθεσε νοκ άουτ την Μπενφίκα πριν από λίγες μέρες. Από την άλλη, η ενδεκάδα της Κρασνοντάρ έχει ως εξής: Σαφόνοβ, Ραμίρες, Σορόκιν, Κάιο, Πετρόφα, Καμπελά, Φιλένα, Όλασον, Μπεργκ, Κλάεσον, Βάντερσον.

Στο καινούριο γήπεδο της πόλης του Κράσνονταρ δίνει ο ΠΑΟΚ απόψε στις 22:00 τα πρώτα του διαπιστευτήρια απέναντι στην ομώνυμη ρωσική ομάδα με στόχο το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Έτοιμος για τη μεγάλη αυτή και συναρπαστική όπως προβλέπεται αναμέτρηση, η ελληνική ομάδα πάει με κεκτημένη ταχύτητα για να κερδίσει το χρυσοφόρο εισιτήριο μετά τις επιτυχίες που είχε στην Τούμπα απέναντι στην τουρκική Μπεσίκτας και την Πορτογαλική Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση στους ομίλους

Όμως, γνωρίζει πως δεν είναι εύκολο το έργο του απέναντι σε μία ομάδα επαρκώς προετοιμασμένη, καθώς έχει ήδη παίξει οκτώ παιχνίδια στο ρωσικό πρωτάθλημα και είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ρωσικού ποδοσφαίρου. Η Κράσνονταρ έχοντας υπέρ αυτής μία πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια με το 2-1 επί του «Δικέφαλου του Βορρά» στην ίδια πόλη αλλά σε άλλο γήπεδο, φιλοδοξεί να κάμψει το ψυχολογικό αβαντάζ που έχει η ελληνική ομάδα που έρχεται με υψηλές προσδοκίες για να πετύχει αυτό που ποτέ ως τώρα στην ιστορία της δεν το κατάφερε: Την πρόκριση στους ομίλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments