Αθλητισμός

Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Μετά το ματς με την Ομόνοια θα ξεκαθαρίσει η περίπτωσή του

Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Μετά το ματς με την Ομόνοια θα ξεκαθαρίσει η περίπτωσή του
Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών ο Μαροκινός.

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση με την Ομόνοια στις 29 Σεπτεμβρίου για τα πλέι οφ του Champions League. Την ίδια ώρα, στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο τρέχουν και οι μεταγραφικές εξελίξεις, με την προσοχή των ιθυνόντων να στρέφεται στο θέμα του εξτρέμ. Πρώτος στόχος για τους νταμπλούχους Ελλάδας παραμένει ο Σοφιάν Μπουφάλ, όμως η υπόθεση του Μαροκινού άσου είναι αρκετά δύσκολη.

Ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στη Σαουθάμπτον πέρα από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής των Άγγλων έχει ήδη κάνει λόγο για την αποχώρηση του Μπουφάλ και στο Ρέντη επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεση, αλλά χρειάζεται αρκετή υπομονή και τους κατάλληλους χειρισμούς για να επιτευχθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα. Εκτός, από τον 27χρονο όμως υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Ποντένσε. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, με τις φήμες να αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας για τον Γάλλο ακραίο και εκείνος με τη σειρά του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να πάει στη Σαουδική Αραβία. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του 25χρονου άσου, ενώ οι Σαουδάραβες σκοπεύουν να δώσουν 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν επίσημη προσφορά στα χέρια τους και γι’ αυτό μπαίνουν στη διαδικασία να συζητήσουν και τον δανεισμό στην ελληνική ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι Βρετανοί θεωρούν ότι ο Τιάγκο Σίλβα θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, έστω κι αν έχει αργήσει η ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Η Sportday σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο ερχομός του Πορτογάλου στον Πειραιά θα σημάνει ότι ο συμπατριώτης του Καφού θα… ακούσει τα άσχημα μαντάτα. Με απλά λόγια, δεν χωρούν και οι δύο στο ρόστερ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πέδρο Ρουί ντα Μότα Βιέιρα Μαρτίνς είναι πρώην επαγγελματίας και διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος και νυν προπονητής ποδοσφαίρου.

Η αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ο Τιάγκο Σίλβα αγωνίζεται ως «10άρι» και «8άρι» κι αν όντως ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην… εσωτερική μεταγραφή από τη Φόρεστ, αυτό θα σημαίνει ότι τα μαντάτα είναι άσχημα για τον Καφού. Παρότι δεν παίζουν ακριβώς στην ίδια θέση». Υπενθυμίζεται πως ο Καφού ήρθε στον Ολυμπιακό από τη Λέγκια Βαρσοβίας τον Ιανουάριο του 2020, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού. Ίσως, σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η διακοπή λόγω της πανδημίας. Με τους «ερυθρόλευκους» έχει 12 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ από τη στιγμή που ήρθε στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments