Αθλητισμός

Κλείνει σε ομάδα έκπληξη ο Νίκος Παππάς

Κλείνει σε ομάδα έκπληξη ο Νίκος Παππάς
Νίκος Παππάς Χάποελ: Η ισραηλινή ομάδα επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ της εν όψει Final-8 του Champions League.

Στη Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Παππάς. Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ισραηλινή ομάδα. Θυμίζουμε ότι η Χάποελ είναι μία από τις ομάδες που θα αγωνιστεί στο Final-8 της Αθήνας και «ψάχνεται» να ενισχυθεί για τα τελικά της διοργάνωσης του Basketball Champions League.

Ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην ευρωπαϊκή αγορά. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Walla» και επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες του SDNA, ο Έλληνας σκόρερ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του Όντετ Κάτας, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο Final Eight της Αθήνας και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Δείτε την ανάρτηση για τον Νίκο Παππά

Η Χάποελ διαθέτει υψηλό μπάτζετ τα τελευταία χρόνια και συνηθίζει να φέρνει στην Ιερουσαλήμ παίκτες που έχουν περάσει από την Euroleague και είναι γνωστοί στο μπασκετικό κοινό. Στο Ισραήλ αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις του Παππά με τη συγκεκριμένη ομάδα αφορούν -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- την εβδομάδα του Final Eight της Αθήνας (30 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου).

Όσον αφορά το Final-8, αυτό οριστικά θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα παρά τα ζητήματα που είχαν προκύψει λόγω του κορωνοϊού. Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, με τους ισχύοντες περιορισμούς λόγω της πανδημίας, ώστε να προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα για τη σεζόν 2019/2020, με την ΑΕΚ να διεκδικεί το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της, μετά το 2018, αντιμετωπίζοντας στον προημιτελικό τη Νίμπουρκ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις του Final Eight (30/9 – 4/10):

Προημιτελικά

  1. Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν
  2. Χάποελ Ιερουσαλήμ – Μπούργος
  3. Σαραγόσα – Τενερίφη
  4. ΑΕΚ – Νίμπουρκ

Ημιτελικά

Νικητής 1 – Νικητής 2

Νικητές 3 – Νικητής 4

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments