Lifestyle

Σαρλίζ Θερόν: Αποκάλυψε ότι δεν έχει βγει ραντεβού εδώ και πέντε χρόνια

Σαρλίζ Θερόν: Αποκάλυψε ότι δεν έχει βγει ραντεβού εδώ και πέντε χρόνια
Σαρλίζ Θερόν: Η Χολιγουντιανή σταρ προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η Σαρλίζ Θερόν, σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν δίστασε να αναφερθεί- πέρα από τα επαγγελματικά της- και στην προσωπική της ζωή καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει να βγει ραντεβού εδώ και πέντε χρόνια.

Δεν «μάσησε» τα λόγια της και μίλησε στη συνάδελφό της, Ντρου Μπάριμορ

Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή που παρουσιάζει η συνάδελφός της Ντρου Μπάριμορ, «The Drew Barrymore Show» την περασμένη Πέμπτη, η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βγήκε σοβαρό ραντεβού με κάποιον.

«Έχω πάει σε μερικά ραντεβού, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και πάνω από πέντε χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σαρλίζ Θερόν στη Ντρου Μπάριμορ, η οποία απάντησε με ενθουσιασμό: «Και εγώ επίσης!».

Παρά το γεγονός ότι είναι μόνη, η ηθοποιός είπε ότι δεν βιάζεται να κάνει μία σχέση, προσθέτοντας ότι αισθάνεται γεμάτη ως μητέρα δύο παιδιών, τα οποία έχει υιοθετήσει. «Δεν νιώθω μοναξιά», εξήγησε σημειώνοντας ότι εκείνος με τον οποίο θα βγαίνει, πρέπει να είναι ξεχωριστός.

Η προσωπική ζωή της Σαρλίζ Θερόν τα τελευταία χρόνια

Να αναφέρουμε πως η Σαρλίζ Θερόν είχε προηγουμένως μακροχρόνιες σχέσεις με τους πολύ γνωστούς καλλιτέχνες. Από το 1998 έως το 2001 ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή Στέφαν Τζένινγκς. Το 2002, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ιρλανδό ηθοποιό Στιούαρτ Τάουνσεντ με το ζευγάρι να ζει μεταξύ Λος Άντζελες και Ιρλανδίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 όταν και χώρισαν.

Τον Δεκέμβριο του 2013, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Σον Πεν με τον οποίο ανακοίνωσαν και τον αρραβώνα τους ακριβώς έναν χρόνο αργότερα αλλά τον Ιούνιο του 2015 χώρισαν. Και από τότε φαίνεται πως έχει να βρει κάποιον που θα τη συγκινήσει και θα την ενδιαφέρει πολύ.

Είναι μητέρα δύο παιδιών

Και παρότι δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος για σταθεί δίπλα της, η καλλονή Χολιγουντιανή ηθοποιός είναι μητέρα καθώς έχει υιοθετήσει δύο παιδιά: την Τζάκσον τον Μάρτιο του 2012 και την Όγκαστ τον Ιούλιο του 2015. Τον Απρίλιο του 2019, η Σαρλίζ αποκάλυψε ότι το πρώτο της παιδί είναι transgender κορίτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments