Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκληματεί – Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκληματεί – Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο
Νάσος Ηλιόπουλος: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση ότι χάνει πολύτιμο χρόνο.

Ο Ν. Ηλιόπουλος υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απαιτεί τώρα «άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, διεξαγωγή μαζικών τεστ με δημόσια κάλυψη, εμπλοκή των δομών πρωτοβάθμιας υγείας, ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας». “Έξι μήνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εγκαταλείψει τα νοσοκομεία, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής της μάχης, την άμυνα της κοινωνίας έναντι της πανδημίας”, τονίζει σε on camera δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ασκώντας έντονη κριτική στο γεγονός ότι “αυτοθαυμάζεται και δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της”, ενώ “δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο”.

Ο Ν. Ηλιόπουλος υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απαιτεί τώρα “άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, διεξαγωγή μαζικών τεστ με δημόσια κάλυψη, εμπλοκή των δομών πρωτοβάθμιας υγείας, ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας”.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Έξι μήνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτοθαυμάζεται και δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της. Έξι μήνες που έχει εγκαταλείψει τα νοσοκομεία, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής της μάχης, την άμυνα της κοινωνίας έναντι της πανδημίας. Η κυβέρνηση εγκληματεί. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Απαιτούμε τώρα:

  • άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ
  • διεξαγωγή μαζικών τεστ με δημόσια κάλυψη
  • εμπλοκή των δομών πρωτοβάθμιας υγείας
  • ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας”.

Θυμίζουμε ότι και χθες ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε επιτεθεί στην κυβέρνηση με αφορμή με το περιστατικό με τον Νίκο Χαρδαλία και τον ιερέα, αλλά και τον Γιώργο Κουμουτσάκο και την φωτογραφία με τη Θεία Κοινωνία.  Η ατομική ευθύνη που επικαλείται η κυβέρνηση από ό,τι φαίνεται αφορά μόνο τους πολίτες». «Στοχοποιούν τους νέους ανθρώπους και μέσα σε λίγες μέρες είδαμε τον κ. Κουμουτσάκο να ισχυρίζεται ότι κοινώνησε τυχαία και σήμερα τον κ. Χαρδαλιά να παραβιάζει κάθε μέτρο, και να εμφανίζεται -χωρίς μάσκα- να φιλάει το χέρι ιερέα» σχολιάζει με έμφαση ο Ν. Ηλιόπουλος. Τέλος σημείωσε ότι το «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται στα όρια του και καθημερινά δεκάδες χιλιάδες πολίτες στοιβάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αφού δεν έχει γίνει τίποτα για την ενίσχυση των δρομολογίων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments