Ελλάδα

Καρδίτσα Ιανός: Βρέθηκε ανθρώπινο μέλος – Ερευνάται αν είναι η αγνοούμενη φαρμακοποιός

Καρδίτσα Ιανός: Βρέθηκε ανθρώπινο μέλος –  Ερευνάται αν είναι η αγνοούμενη φαρμακοποιός
Καρδίτσα Ιανός: Πληροφορίες θέλουν να έχει εντοπιστεί ένα ανθρώπινο μέλος στην Καρδίτσα. Εικάζεται πως πρόκειται για την αγνοούμενη φαρμακοποιό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην κακοκαιρία Ιανός.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι εντοπίστηκε ανθρώπινο μέλος στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται για τον εντοπισμό της αγνοούμενης φαρμακοποιού από το Μουζάκι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχει πληροφορία ότι ένα οπτικό εύρημα, που προσιδιάζει σε ανθρώπινο μέλος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης να προεξέχει από τις λάσπες σε περιοχή του οικισμού Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, στο σημείο είχαν πραγματοποιηθεί ήδη έρευνες, ωστόσο ο όγκος της λάσπης και των φερτών υλικών δεν είχαν καταστήσει δυνατό τον εντοπισμό του. Αυτήν την ώρα σωστικά συνεργεία βρίσκονται στο σημείο για να επιβεβαιώσουν ή όχι την πληροφορία. Το εύρημα εντοπίστηκε σε απόσταση δέκα περίπου χιλιομέτρων από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η 40χρονη φαρμακοποιός από το Μουζάκι Καρδίτσας, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επέλασης του μεσογειακού κυκλώνα Ιανού.

Η γυναίκα χάθηκε όταν το όχημά της παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο και έκτοτε σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Το αυτοκίνητο της γυναίκας είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Πότε χάθηκαν τα ίχνη της φαρμακοποιού:

Ήταν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, όταν η 40χρονη έκλεισε το φαρμακείο της. Με το αυτοκίνητό της κινήθηκε στον δρόμο μπροστά από το κέντρο Υγείας, σε μια απόσταση 200 μέτρων. Διένυσε άλλα 100 μέτρα και βρέθηκε σε διασταύρωση. Τότε, ξαφνικά, το όχημά της και η ίδια χάθηκαν. Από εκείνη τη στιγμή, οι αρχές, η οικογένεια και οι φίλοι της έχουν “χτενίσει”την περιοχή για να τη βρουν αλλά μάταια.

«Έμεινε στο μαγαζί από υπευθυνότητα. Εμείς τρέξαμε, ρωτήσαμε, πιέσαμε να μάθουμε τι έγινε… Κανένας επίσημα δεν ήρθε να μας ενημερώσει. Από γείτονες μάθαμε για την αδερφή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της για εκείνο το βράδυ. Από την άλλη, ο ξάδερφος της 40χρονης ρίχνει ευθύνες και στους τοπικούς παράγοντες, καθώς όπως λέει δεν διαχειρίστηκαν σωστά τον πώς θα κλείσουν σωστά τον δρόμο. Υπενθυμίζεται πως οι νεκροί από την κακοκαιρία έχουν φθάσει τους τρεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments