Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία Άρης: Τα τυπικά για τις ανακοινώσεις

Ματέο Γκαρσία Άρης: Τα τυπικά για τις ανακοινώσεις
Ματέο Γκαρσία Άρης: Ο Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Άρη τις επόμενες ημέρες.

Πριν από δυο χρόνια ήρθε στην Ελλάδα και σίγουρα η μεταγραφή του στον Άρη δεν έγινε πρωτοσέλιδο. Ο Ματέο Γκαρσία ήρθε στη χώρα μας με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας. Η Ισπανική ομάδα δεν τον υπολόγιζε και έτσι ο νεαρός εξτρέμ έψαχνε ομάδα να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο Άρης μπορούσε να του το προσφέρει και ο Γκαρσία ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο. Ο 23χρονος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα “κιτρινόμαυρα” ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του.

Μετά το πέρας του δανεισμού του ο Γκαρσία επέστρεψε στην Λας Πάλμας, αλλά για λίγο. Όλες οι μεγάλες ομάδες της χώρας έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Παρά το γεγονός ότι η επιστροφή του στην Ελλάδα έμοιαζε σίγουρη, εκείνος κατέληξε στη Σερβία. Ο Ερυθρός Αστέρας τον έκανε δικό του το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκα όπως θα ήθελε και από τον περασμένο Ιανουάριο έψαχνε τρόπο να φύγει.

Μια ανάσα από τον Άρη

Για μεγάλο χρονικό διάστημα το όνομα του έπαιξε και πάλι στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά όπως όλα δείχνουν η μεγάλη επιστροφή στη χώρα μας θα γίνει για λογαριασμό του Άρη. Έτοιμος να μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Ματέο Γκαρσία καθώς η σύντροφος του σήμερα το πρωί βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρέλαβε τα κλειδιά από το νέο τους σπίτι.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από το ρεπορτάζ του Metrospot. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: ” Οπως αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Στράντζαλης, ο Ματέο Γκαρσία ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία είδηση που επιβεβαιώνει την επιστροφή του Ματέο στον Άρη, κάτι για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέσω της Metrosport και πλέον επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές. Μένει να φανεί το πότε ο Ματέο Γκαρσία θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί με την ομάδα του Άρη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις”. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή αναμένεται να είναι μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του Άρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments