Ελλάδα

Ορκίστηκε στον Έβρο ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Δείτε φωτογραφίες

Ορκίστηκε στον Έβρο ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Δείτε φωτογραφίες
Γιος Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κρύψει την υπερηφάνειά του.

Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, ορκίστηκε στρατιώτης, υπηρετώντας τη θητεία του στον Έβρο.

Ο περισσότερος κόσμος τον «γνώρισε» την ημέρα των εθνικών εκλογών του 2019, όταν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο άκουσμα του πατέρα του που ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη νίκη στις εκλογές. «Είναι ένα ευαίσθητο παιδί, αλλά ταυτόχρονα δυνατό και συνειδητοποιημένο», σχολιάζουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη.

Και όπως ήταν αναμενόμενο ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν μπορούσε να συγκρατήσει την υπερηφάνειά του για το παιδί του που ξεκινά τη στρατιωτική του θητεία. Ο Κωνσταντίνος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπηρετεί στο Πυροβολικό Σώμα στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα, σήμερα (Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου) ήταν η ημέρα της ορκωμοσίας του. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλάι του γιου του, όπως φυσικά και οι άλλοι γονείς.

Αυτό όμως, δεν τον εμπόδισε από το ανεβάσει σχετική φωτογραφία στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Instagram κάνοντας το εξής σχόλιο: «Πολύ υπερήφανος πατέρας! Λυπάμαι που, λόγω κορωνοϊού, δεν μπόρεσα να έρθω στην Αλεξανδρούπολη να σε καμαρώσω!».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε την τύχη να μεγαλώσει δίπλα σε έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους πολιτικούς της χώρας και να ακούει τις αναλύσεις, τις εκτιμήσεις και τις ιστορικές αναφορές του, του παππού του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, του οποίου έχει και το όνομα, δηλώνοντας πάντα υπερήφανος για αυτό. Το γεγονός αυτό, αλλά και «η συγκροτημένη πολιτική σκέψη του πατέρα του», όπως αναφέρουν πρόσωπα που τον γνωρίζουν, τον βοήθησαν να διαμορφώσει και ο ίδιος πολιτική αντίληψη.

Δεν είναι τυχαίο πως ο νεαρός Κωνσταντίνος, σύμφωνα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο πιο αυστηρός κριτής του, ενώ έχει πάρει το καυστικό χιούμορ του παππού του. Ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, στην πρόσφατη επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ τον πήρε μαζί του (ύστερα από πρόσκληση του πρωθυπουργού του Ισραήλ) και στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε το ζεύγος Νετανιάχου στον Έλληνα πρωθυπουργό και τη σύζυγό του στην Ιερουσαλήμ, παρόντες ήταν και οι γιοι τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments