Τεχνολογία

iOS 14 αλλαγές: Αυτή είναι η σημασία της πορτοκαλί κουκίδας στο iPhone μετά την αναβάθμιση

iOS 14 αλλαγές: Αυτή είναι η σημασία της πορτοκαλί κουκίδας στο iPhone μετά την αναβάθμιση
iOS 14 αλλαγές: Αν τυχόν έχετε παρατηρήσει μια πορτοκαλί κουκίδα στο smartphone σας, τότε υπάρχει εξήγηση.

Πρόσφατα έγινε διαθέσιμη για τους χρήστες της Apple, η αναβάθμιση λογισμικού με το iOS 14.

Οι νέες δυνατότητες και εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο iPhone, την περιοχή, τη γλώσσα και τον φορέα μα ακολουθούν- ενδεικτικά- μερικές αλλαγές που ήδη οι χρήστες των συσκευών της γνωστής εταιρείας έχουν λατρέψει:

Widget στην οθόνη Αφετηρίας

Τα widget επανασχεδιάστηκαν ώστε να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά, και μπορείτε πλέον να τα προσθέσετε στην οθόνη Αφετηρίας σας. Επιλέξτε από διαφορετικά μεγέθη και τακτοποιήστε τα όπως θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια Έξυπνη στοίβα που εμφανίζει widget βάσει παραγόντων όπως η τοποθεσία σας, μια δραστηριότητα ή η ώρα.

Βιβλιοθήκη εφαρμογών 

Η νέα Βιβλιοθήκη εφαρμογών στην οθόνη Αφετηρίας οργανώνει αυτόματα όλες τις εφαρμογές σας σε μια απλή και εύχρηστη προβολή. Οι εφαρμογές ταξινομούνται κατά κατηγορία και μπορείτε να προσπελάσετε ανά πάσα στιγμή τις εφαρμογές συχνότερης χρήσης με ένα μόνο άγγιγμα.

Κλήσεις σε μικρή προβολή

Οι εισερχόμενες κλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων FaceTime και των κλήσεων από υποστηριζόμενες εφαρμογές τρίτων, εμφανίζονται σε μια ολοκαίνουργια προβολή μικρών διαστάσεων που δεν σχεδίαση που δεν καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη.

Κλιπ εφαρμογών 

Το κλιπ εφαρμογής είναι ένα μικρό τμήμα μιας εφαρμογής που εστιάζει σε μια συγκεκριμένη εργασία, π.χ. ενοικίαση ποδηλάτου, πληρωμή για στάθμευση ή παραγγελία φαγητού. Μπορείτε να βρείτε κλιπ εφαρμογών σαρώνοντας κωδικούς QR, καθώς και στα Μηνύματα, τους Χάρτες και το Safari.

Μηνύματα 

Καρφιτσώστε τις πιο σημαντικές συζητήσεις σας στο πάνω μέρος της λίστας συζητήσεων για εύκολη πρόσβαση. Αναφέρετε ένα άτομο σε μια συζήτηση για να κατευθύνετε το μήνυμα απευθείας στο συγκεκριμένο άτομο και χρησιμοποιήστε τις εμβόλιμες απαντήσεις για να απαντήσετε απευθείας σε ένα μήνυμα μιας ομαδικής συζήτησης.

Τι είναι αυτή η πορτοκαλί και αυτή η πράσινη κουκίδα στο iPhone;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο νέο λειτουργικό σύστημα των iPhones, στο iOS 14, ανάβει μια πορτοκαλί κουκίδα όταν βρίσκονται σε λειτουργία μερικές εφαρμογές οι οποίες χρησιμοποιούν το μικρόφωνο του κινητού. Εκτός από αυτό, υπάρχει και μια πράσινη κουκίδα που ανάβει όταν εκτελούνται εφαρμογές οι οποίες χρησιμοποιούν την κάμερα του κινητού.

Σύμφωνα με την Apple, «μια λυχνία ειδοποίησης εμφανίζεται στην οθόνη για την κάμερα και άλλη μια για το μικρόφωνο. Οι χρήστες μπρούν να δουν αν χρησιμοποιείται κάτι και από ποια εφαρμογή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments