Διεθνή

Αντετοκούνμπο Άνιστον: «Μάχη» για την ελληνική καταγωγή της Άνιστον έδωσε ο «Greek Freak»

Αντετοκούνμπο Άνιστον: «Μάχη» για την ελληνική καταγωγή της Άνιστον έδωσε ο «Greek Freak»
Αντετοκούνμπο Άνιστον: Μπορεί οι Μπακς να αποκλείστηκαν νωρίς από από τα play offs, αλλά δεν παρέλειψαν να δημοσιοποιήσουν τα bloopers της «φούσκας» στο Ορλάντο που τους φιλοξενούσε τόσο καιρό.

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρά το γεγονός ότι είχαν το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια της σεζόν, παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου στη «φούσκα» του Ορλάντο, όπου φιλοξενούνται όλα τα παιχνίδια του ΝΒΑ μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού. Έτσι, αποκλείστηκαν από τη Μαϊάμι Χιτ στους ημιτελικούς της Ανατολής και πλέον περιμένουν τη νέα σεζόν για να διεκδικήσουν ξανά το πρωτάθλημα.

Αυτό, βέβαια, δεν εμπόδισε την ομάδα να δώσει στη δημοσιότητα τα bloopers της «φούσκας», ορισμένες αστείες και προσωπικές στιγμές των «ελαφιών» κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί. Μία περίπτωση που προκαλεί πολύ γέλιο είναι όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιμένει να λέει ότι η Άνιστον είναι Ελληνίδα και ότι το επίθετό της είναι Αναστασάκη.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο των Μπακς

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στηρίζει τους πληγέντες του Ιανού στην Καρδίτσα

Να σημειώσουμε ότι σήμερα έγινε και μια άλλη είδηση γνωστή που αφορά ολόκληρη την οικογένεια Αντετοκούνμπο, πολύ πιο σημαντική από τα αστεία της «φούσκας». Για άλλη μια φορά, λοιπόν, η οικογένεια Αντετοκούνμπο δείχνει την κοινωνική ευαισθησία της αφού δεν ξεχνάει πως είναι κανείς να μην έχει τα απαραίτητα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας Α.Σ. Καρδίτσας, ο ίδιος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου για να συνεργαστούν και να συνδράμουν τους πληγέντες του νομού από τη σφοδρή κακοκαιρία Ιανός που άφησε πίσω της 4 νεκρούς και τεράστιες καταστροφές.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Καρδίτσας

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα!!! Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκουμπο μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments