Αθλητισμός

Άντε Τσόριτς: Οι Ιταλοί γράφουν ότι συμφώνησε με τον Άρη

Άντε Τσόριτς: Οι Ιταλοί γράφουν ότι συμφώνησε με τον Άρη
Άντε Τσόριτς: Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για δανεισμό ενός έτους.

Τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ του Άρη με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, Άντε Τσόριτς, ώστε να φορέσει ως δανεικός από τη Ρόμα τα «κιτρινόμαυρα».

Όπως μεταδίδει η Corriere dello Sport, οι «Τζιαλορόσι» σκοπεύουν να αποδεσμευτούν από παίκτες που δεν χωρούν στα πλάνα του Πάολο Φονσέκα και του συλλόγου. Μεταξύ αυτών βρίσκονται οι Όλσεν, Φάτζιο, Περότι, καθώς και ο Τσόριτς, ο οποίος πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός.

Έτσι, σύμφωνα με το asromalive.it, μάλιστα, ο Άντε Τσόριτς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη, για δανεισμό ενός χρόνου. Ο 23χρονος Κροάτης αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και έπαιξε ως δανεικός στην Αλμερία κατά την περυσινή σεζόν, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας σε όλα τα κλιμάκια, από την Κ15 ως την ανδρική ομάδα.

Και είναι φανερό πως η επικείμενη πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη στη Μέση Ανατολή θα στερήσει από τον Άρη έναν από τους πιο ποιοτικούς του ρόστερ. Για αυτό οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να καλύψουν το κενό με έναν μεσοεπιθετικό, η έλευση του οποίου στη Θεσσαλονίκη θα προκαλέσει αίσθηση… Πρόκειται εξάλλου, για ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου. Ο 23χρονος επιτελικός χαφ ανήκει στη Ρόμα και θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με μονοετή δανεισμό.

Το «αστέρι» της Ρόμα

Ο Τσόριτς γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1997 στο Ζάγκρεμπ, έχει ύψος 1,76μ. και χρησιμοποιεί με άνεση τα δύο πόδια. Καθιερώθηκε με τη Ντινάμο, με την οποία παρά το νεαρό της ηλικίας του μέτρησε 143 συμμετοχές, με 23 γκολ και 24 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2018 η Ρόμα επένδυσε στην εξέλιξη του και δαπάνησε έξι εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. Όμως, ο Τσόριτς δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα και έπαιξε μόλις τρεις φορές.

https://www.youtube.com/watch?v=aPeoYFQLdHA&feature=emb_title

Πέρυσι, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμερία, με 17 συμμετοχές και 3 ασίστ. Ο Τσόριτς ντεμπούταρε με την Εθνική Κροατίας σε ηλικία 19 ετών, μολονότι  συνολικά έχει μόνο τρεις συμμετοχές. Πάντως, είναι διεθνής με όλα τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια. Και αξίζει να σημειωθεί ότι παλαιότερα τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ ασχολήθηκαν με τον δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού μα οι δύο «Δικέφαλοι» δεν βρήκαν σημείο συνεννόησης με τη Ρόμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments