Αθλητισμός

Λαπροβίτολα: Είναι ακόμα στη λίστα του Παναθηναϊκού

Λαπροβίτολα: Είναι ακόμα στη λίστα του Παναθηναϊκού
Λαπροβίτολα: Ακόμα δεν έχει τελειώσει το σίριαλ με τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί αν έχει μέλλον στην Ισπανία. Ο Εξάστερος φαίνεται να διατηρεί το ενδιαφέρον του.

Δεν έχει τελειώσει ακόμα το σίριαλ με τον Λαπροβίτολα και τον Πανθηναϊκό, που έβγαλε πολλές φήμες όλο το καλοκαίρι. Ο Εξάστερος συνεχίζει να ενδιαφέρεται όσο το μέλλον του παίκτη δεν είναι σίγουρο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το JMG Sports ο Λαπροβίτολα βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του ίσως τον βρει μακριά από την Ισπανία.

Ο παίκτης που απασχόλησε εντόνως τον «Εξάστερο» το φετινό καλοκαίρι δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Πάμπλο Λάσο πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της «Βασίλισσας» και παρά το ότι το μέλλον του Φακούντο Καμπάτσο στη Μαδρίτη φαντάζει δυσοίωνο, ο τεχνικός της Ρεάλ έχει πάρει τις αποφάσεις του. Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η απόφασή του να θέσει τον Λαπροβίτολα εκτός ομάδας ενόψει του ισπανικού Super Cup, το οποίο εν τέλει κατακτήθηκε από τους Μαδριλένους.

Σε άλλα νέα για την ομάδα, το σίγουρο είναι ότι εμπόδιο στέκεται η πανδημία του κορωνοϊού, που δυσκολεύει αφάνταστα τα εκτός έδρας ματς για τους «πράσινους» και όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Super Cup, καθώς αποκλείστηκε από το Περιστέρι, αλλά τώρα αυτό που έχει στο μυαλό του είναι η έναρξη της Euroleague, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Το «τριφύλλι» θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Euroleague με εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρωσία, κόντρα στη Χίμκι.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, οι πράσινοι θα έχουν ακόμη έναν… πονοκέφαλο. Αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι για να φτάσουν στη Μόσχα, θα πρέπει αρχικά να ταξιδέψουν έως το Λονδίνο. Λόγω κορωνοϊού, αυτή την περίοδο, δεν υπάρχει απευθείας πτήση, ενώ έχουν κλείσει οι πολλές ανταποκρίσεις, όπως η Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα, για να… προλάβει, θα φύγει από την Αθήνα Τετάρτη και την Πέμπτη θα αναχωρήσει από Λονδίνο για τη Μόσχα, όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη Χίμκι. Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης δεν θα είναι η μοναδική ταλαιπωρία που θα υποστεί το τριφύλλι, καθώς το ίδιο θα συμβεί για πολλά παιχνίδια εκτός Αθήνας.

Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε στις 18/9 ότι εγκρίθηκαν νέα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, καθώς και ειδικοί κανονισμοί για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 που θα ισχύσουν τόσο στη Euroleague όσο και στο EuroCup.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments