Αθλητισμός

Τιάγκο Σίλβα Καφού: Όταν ο ένας έρχεται ο άλλος φεύγει

Τιάγκο Σίλβα Καφού: Όταν ο ένας έρχεται ο άλλος φεύγει
Τιάγκο Σίλβα Καφού: Ανταλλαγή μεταξύ των δύο παικτών προγραμματίζουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι στα σχέδια του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν και οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται εδώ και καιρό να τον πάρουν από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλλον έτσι είναι τα πράγματα, καθώς οι πληροφορίες που έρχονταν το βράδυ της Παρασκευής (25/9) για την υπόθεση του Τιάγκο Σίλβα, είναι ότι θεωρείται ειλημμένη η απόφαση να μετακομίσει από τη Νότιγχαμ στον Πειραιά, σύμφωνα με το ΦΩΣ.

Ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ που είναι “οκταροδεκάρι” και αποκτήθηκε πέρσι από τη Νότιγχαμ ως ελεύθερος από την Φεϊρένσε, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καλή άποψη για τον συμπατριώτη του και τον θεωρεί μία αξιόπιστη έξτρα λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο Τιάγκο Σίλβα είχε πέρσι 4 γκολ και 4 ασίστ σε 47 παιχνίδια με τη φανέλα της Φόρεστ στην Championship και τη φετινή σεζόν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα “σαλόνια” του Champions League.

Ποιανού θέση θα πάρει ο Πορτογάλος; Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, τότε ο Καφού θα ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή και από τον Πειραιά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς στην “αφετηρία” της τρέχουσας σεζόν, αν και είχε την στήριξη του Μαρτίνς, δύσκολα θα έβρισκε θέση στο φετινό ρόστερ.

Σε άλλα νέα της ομάδας παίκτη για τη θέση του αριστερού αμυντικού αναζητά ο Ολυμπιακός και τα δημοσιεύματα θέλουν να βρήκε αυτό που ψάχνει στο πρόσωπο του Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ, την περίπτωση του οποίου φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σαν πρώτο στόχο τους τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε, αν και δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ τον εν λόγω παίκτη, καθώς οι καθυστερήσεις από την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας τους έχουν προκαλέσει εκνευρισμό. svg%3E

Έτσι, σύμφωνα με τον ερυθρόλευκο Τύπο, στο λιμάνι έχουν καταλήξει στην εναλλακτική λύση και δεν είναι άλλη από τον Γιασέρ Λαρουσί. Πρόκειται για τον 20χρονο Αλγερινό με ρίζες από τη Γαλλία που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «κόκκινων», αλλά στην πρώτη ομάδα έχει μόλις δύο συμμετοχές για το Κύπελλο τον περασμένο Ιανουάριο. Το συμβόλαιο του νεαρού άσου με την πρωταθλήτρια Αγγλίας λήγει σε ένα χρόνο, με την αγγλική ομάδα να μην του έχει κάνει πρόταση για νέο κάτι που έχει σαν συνέπεια να ψάχνεται για άλλη ομάδα.

Αναφορικά με την περίπτωση του Ματέους Ρέις, από την πλευρά τους οι Πειραιώτες σκέφτονται να περιμένουν μέχρι το Σαββατοκύριακο το πολύ τη Δευτέρα, καθώς σε περίπτωση που η μεταγραφή… ναυαγήσει, τότε πρόκειται να στραφούν σε άλλο παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments