Αθλητισμός

Ζαμπά ΠΑΟΚ: Απέρριψε και τις δύο προτάσεις δανεισμού

Ζαμπά ΠΑΟΚ: Απέρριψε και τις δύο προτάσεις δανεισμού
Ζαμπά ΠΑΟΚ: Δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τον παίκτη ως δανεικό, αρκεί οι «μνηστήρες» να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Δύο προτάσεις δέχθηκε ο Λέο Ζαμπά, δύο αρνητικές απαντήσεις έλαβε από τον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Πιο συγκεκριμένα, αρνητικές ήταν οι απαντήσεις από την πλευρά του «Δικέφαλου του Βορρά» σε προτάσεις που δέχθηκε ο Ζαμπά με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να μην φαίνεται να έχει πρόβλημα να δώσει τον παίκτη ως δανεικό, αρκεί οι «μνηστήρες» να καλύψουν το συμβόλαιό του. Κάτι τέτοιο όμως, δεν έχει συμβεί και ο παίκτης παραμένει στην Τούμπα, εκτός και αν προκύψει κάποια ανατροπή με τη «Φλου» ή με τη Σάο Πάολο που φέρεται να τον εξετάζει.

Έτσι, τις δύο προτάσεις δανεισμού που δέχθηκε για τον Λέο Ζαμπά απέρριψε ο ΠΑΟΚ, όπως γράφει σήμερα η Live Sport. Μολονότι η πλευρά του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού έφερε τις προσφορές από συλλόγους της πατρίδας του, τα σενάρια περί ανταλλαγής με τον Φερνάντο Πατσέκο της Φλουμινένσε δεν ενδιαφέρουν τους Θεσσαλονικείς.

Να αναφέρουμε πως μετά την απόρριψη από τον ΠΑΟΚ της πρότασης που έφερε ο εκπρόσωπος του Λέο Ζαμπά για δανεισμό του νεαρού Βραζιλιάνου στη Φλουμινένσε στη Βραζιλία προέκυψαν νέα σενάρια που αφορούν στη «Φλου» και τον νεαρό ακραίο επιθετικό. Και αυτά μιλούσαν για ανταλλαγή του Ζαμπά με τον Περουβιανό εξτρέμ Φερνάντο Πατσέκο.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται διαθέσιμος να συζητήσει ούτε και αυτό το ενδεχόμενο, να παραχωρήσει δηλαδή τον Ζαμπά για να πάρει τον 21χρονο Περουβιανό. Και με τη στάση του ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην πραγματικότητα επιστρέφει… την μπάλα στην πλευρά του Λέο Ζαμπά. Και αυτό διότι ο παίκτης είναι που «καίγεται» να πάει σε ομάδα που θα του δώσει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής την ώρα που η ελληνική ομάδα του στέλνει το μήνυμα ότι για να δώσει το «πράσινο φως», θα πρέπει να φέρει μια πρόταση που θα είναι συμφέρουσα οικονομικά για τους ασπρόμαυρους.

Να θυμίσουμε πως στις 20 Ιουνίου του 2018, ο ΠΑΟΚ υπέγραψε μια πενταετή συμφωνία με την Αχμάτ Γκρόζνι, για να κάνει τη μεταγραφή του Ζαμπά, έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ. Στην Ελλάδα, γρήγορα κέρδισε φανέλα βασικού και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, αγωνίστηκε συνολικά σε 39 αγώνες, πετυχαίνοντας 7 γκολ και δίνοντας 11 ασίστ. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, κάνοντας το νταμπλ, ενώ αναδείχτηκε MVP της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας σκοράρει 2 γκολ και έχοντας κάνει 2 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments