Διεθνή

Αργεντινή βουλευτής: Άρχισε να ερωτοτροπεί με τη σύντροφό του σε τηλεδιάσκεψη του Κογκρέσου [vid]

Αργεντινή βουλευτής: Άρχισε να ερωτοτροπεί με τη σύντροφό του σε τηλεδιάσκεψη του Κογκρέσου [vid]
Αργεντινή βουλευτής: Οι συνάδελφοί του τον «έπιασαν στα πράσα».

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο στο οποίο ο βουλευτής φαίνεται να ερωτοτροπεί με τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Κογκρέσου στην Αργεντινή.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα κατά την ειδική συνάντηση των βουλευτών, με τη φυσική παρουσία ελάχιστων από αυτούς καθώς οι περισσότεροι έδωσαν το παρών μέσω κλήσης βίντεο. Αλλά αυτό που συνέβη, είχε ως αποτέλεσμα την άρον – άρον διακοπή και εν συνεχεία τη ματαίωση της τηλεδιάσκεψης από τον πρόεδρο του σώματος Σέρχιο Μάσα.

Ο πολιτικός άρχισε να χαϊδεύει το στήθος της γυναίκας του και της κατέβασε την μπλούζα

Το απίστευτο περιστατικό, που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνομιλίας του κάτω Σώματος του Κογκρέσου της Αργεντινής, άφησε εμβρόντητους όσους συμμετείχαν οι οποία είδαν τον πολιτικό Χουάν Εμίλιο Αμέρι, ο οποίος εκπροσωπεί τη βόρεια πολιτεία της Σάλτα και ανήκει στον κυβερνώντα πολιτικό συνασπισμό, να έχει δίπλα του μια γυναίκα και σε ζωντανή σύνδεση να αρχίζει να τη θωπεύει στο στήθος αφού της κατέβασε την μπλούζα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό σύντομα  έγινε viral στα social media και απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης της χώρας με τον 47χρονο Εμίλιο Αμέρι, σε πλήρη σύγχυση, να επιχειρεί να απολογηθεί λέγοντας ότι νόμιζε πως δεν ήταν συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο εκείνη τη στιγμή και ότι έκανε αυτή την κίνηση από τρυφερότητα καθώς ενημερωνόταν για το εάν η σύζυγός του είναι καλά μετά τα νέα επιθέματα από σιλικόνη που τοποθέτησε στο στήθος της.

Πώς δικαιολογήθηκε ο βουλευτής;

«Εδώ στα κεντρικά της χώρας η σύνδεση είναι πολύ κακή. Η σύντροφός μου βγήκε από το μπάνιο και τη ρώτησα πώς είναι τα επιθέματά της από σιλικόνη και τα φίλησα, γιατί πριν από δέκα μέρες έκανε επέμβαση για την τοποθέτησή τους», ισχυρίστηκε σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει αυτό που συνέβη με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τη σύζυγό του. Ωστόσο, οι λοιποί συνάδελφοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της πενθήμερης αποβολής του. Μάλιστα, θα συσταθεί επιτροπή για να αποφανθεί άμεσα για τις κυρώσεις εις βάρος του Αμέρι και αυτές θα είναι ανάλογες της σοβαρότητας του ζητήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments