Lifestyle

Αυτή είναι η Ελληνίδα με τα πιο καυτά οπίσθια του Instagram

Αυτή είναι η Ελληνίδα με τα πιο καυτά οπίσθια του Instagram
Είναι μοντέλο και αυτό το διάστημα ζει στη Γερμανία.

Διαθέτει έναν από τους πιο “καυτούς” λογαριασμούς στο instagram με εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους.  λόγος για την εκρηκτική Έλενα Καμπέρη, το νεαρό μοντέλο που έχει καταφέρει να διαπρέψει με την ομορφιά της στο εξωτερικό. Η Έλενα ζει μόνιμα στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένο στο Βερολίνο. Η 24χρονη που έχει γεννηθεί στη Γερμανία, είναι τόσο εντυπωσιακή, που έχει αναδειχθεί μάλιστα Miss Ost-Deutschland 2018.

Οι φωτογραφίες που αναρτά στα social media και κυρίως στο instgram προκαλούν “εγκεφαλικά” στους άνδρες ακολούθους της αφού αναδεικνύουν τις μοναδικές καμπύλες της και κυρίως τα οπίσθιά της. Δεν είναι τυχαίο ότι την αποκαλούν την “Ελληνίδα με τα πιο καυτά οπίσθια του instagram“. Παρατηρώντας τις παρακάτω φωτογραφίες, που η ίδια έχει αναρτήσει στο λογαριασμός της θα καταλάβετε το γιατί.

H ελληνογερμανίδα καλλονή εκτός από τις καρδιές των Γερμανών έκλεψε και την καρδιά του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού, playboy και φανατικού τζογαδόρου, Dan Bilzerian, με την ίδια να ετοιμάζεται να περάσει και να συνεχίσει την καριέρα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η Έλενα αρέσκεται στο να προκαλεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, το οποίο όπως ήταν φυσικό αριθμεί εκατοντάδες θαυμαστές της. Το 24χρονο μοντέλο διαθέτει εκπληκτικό σώμα, τρομερές καμπύλες και ένα πρόσωπο που κυριολεκτικά σε μαγνητίζει. Οι φωτογραφίες της ακροβατούν στα όρια του αισθησιακού και του προκλητικού, με την Έλενα να φροντίζει να ανεβάζει «κλικ» με την ίδια να εμφανίζεται με τα απολύτως απαραίτητα.

Εννοείται πως ανάμεσα στου ακολούθους της στο Instagram υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που δηλώνουν υπερήφανοι για την συμπατριώτισσα τους. Η Έλενα φροντίζει να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας, παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κάλλη της τρελαίνοντας τους θαυμαστές της. Άλλοτε φωτογραφίζεται με μαγιό αφήνοντας λίγα στη φαντασία των ανδρών, άλλοτε με εσώρουχα ή με ρούχα που την κάνουν να λάμπει. Με τις φωτογραφίες που ανεβάζει είναι φυσικό επακόλουθο η ραγδαία άνοδος στον αριθμό των ακολούθων της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments