Αθλητισμός

Βόλος ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Φερέιρα μετά την ισοπαλία

Βόλος ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Φερέιρα μετά την ισοπαλία
Βόλος ΠΑΟΚ: Άλλους δύο βαθμούς, νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα, απώλεσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά τη χθεσινή ισοπαλία.

O Βόλος υπερασπίστηκε την έδρα του, υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ σε απώλεια βαθμών για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.

Οι Θεσσαλοί λοιπόν, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους Θεσσαλονικείς, για την 3η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να χάνουν σωρεία ευκαιριών στην επανάληψη.

Άλλους δύο βαθμούς, νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα, απώλεσε ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή ισοπαλία (0-0) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να φαίνεται ότι είχε το μυαλό του στη ρεβάνς με την Κράσνονσταρ και δεν μπόρεσε να κερδίσει άλλο ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Πορτογάλος τεχνικός Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει πως πρόκειται για μία πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή για αρκετούς παίκτες του, οι οποίοι θέλουν να πετύχουν το όνειρο της συμμετοχής σε ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Sportime, μίλησε μετά την «γκέλα» με τον Βόλο στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση και την απόδοσή τους. Στη συνέχεια, στάθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Κράσνονσταρ για τα play-offs του Champions League. Μάλιστα χαρακτήρισε ιστορική την κατάσταση και εξήγησε τη σημασία που έχει για όλους στον σύλλογο αυτή η αναμέτρηση.

Να θυμίσουμε πως ο Βόλος προσπάθησε να αιφνιδιάσει με το… καλημέρα τον ΠΑΟΚ και στο 23ο λεπτό  είχε την πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία, όταν ο Περέα βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε μετά από τάκλιν του Ίνγκασον. Στο 32′, ο Τσόλακ κέρδισε το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε μετά από έλεγχο του VAR, το οποίο υπέδειξε σωστά οφσάιντ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και από το 50′ μέχρι το 65′ είχε τρεις ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Περέιρα, Πέλκα και Τσόλακ, αλλά καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα… Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αξιοποιήσουν στον εναπομείναντα χρόνο τα λάθη στην άμυνά του Βόλου, χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Περέα (50′ Γκουαροτσένα), Μαρτίνες (58′ Μπαρτόλο), Μπαριέντος (86′ Κιάκος), Δουβίκας.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερφέιρα): Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Νινούα, Εσίτι (63′ Ελ Καντουρί), Ουαγκέ (73′ Κούτσιας), Περέιρα (64′ Γιαννούλης), Πέλκας (56′ Ζίβκοβιτς), Βρακάς (56′ Τζόλης), Τσόλακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments