Αθλητισμός

Γαϊτανίδης ΠΑΟΚ: Συνεχίζει την καριέρα του στον Λεβαδειακό

Γαϊτανίδης ΠΑΟΚ: Συνεχίζει την καριέρα του στον Λεβαδειακό
Γαϊτανίδης ΠΑΟΚ: Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές προδιαγραφές.

Στον Λεβαδειακό φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Γαϊτανίδης, που παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στους Βοιωτούς, για τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για ένα αριστερό, αλλά και δεξί εξτρέμ, πολύ γρήγορο και πολύ ικανό στο «ένας εναντίον ενός». Διαθέτει ευχέρεια στο συνδυαστικό παιχνίδι, στη διείσδυση, στην ντρίμπλα, ξέρει να συγκλίνει, να βγάζει ασίστ, να σκοράρει. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές προδιαγραφές.

Ο νεαρός επιθετικός που το δεύτερο εξάμηνο της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον Απόλλωνα, θα συνεχίσει την καριέρα του για τη νέα σεζόν στον Λεβαδειακό. Μάλιστα, ο Αντώνης Γαϊτανίδης, κατέγραψε και τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα των Βοιωτών, αφού πέρασε ως αλλαγή στο 66ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τα Τρίκαλα.

Να αναφέρουμε πως η οικογένειά του ζει στα Γιάννενα και ο ίδιος στo Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Στην πρώτη του χρονιά στον «Δικέφαλο του Βορρά» στέφθηκε πρωταθλητής με την Κ15 με 13 γκολ και πέντε ασίστ σε 18 παιχνίδια. Στη δεύτερη του σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής με την Κ17 με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Πέρυσι κέρδισε το πρωτάθλημα με την Κ20.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments